Terug naar de website Website van de schilder

Op A-Vendre.nl vindt u onroerend goed te koop van particulieren en makelaars in heel Frankrijk.  

Op elke pagina met een advertentie kunt u contact opnemen met de eigenaar of makelaar.

Wilt u een advertentie plaatsen, klik dan in het menu op "Adverteren" en volg de aanwijzingen.

Adverteerders hebben het recht hun overeenkomst binnen 7 werkdagen na hun eerste betaling op te zeggen. Hun betaling zal volledig worden teruggestort. Verder kunt u zelf uw betaling te allen tijde stoppen, door uw advertentie te verwijderen. Mocht dat een probleem opleveren, dan hoor ik dat graag. 

Succes met uw zoektocht of verkoop!

Contactgegevens

Wim van Leeuwen
Oscar Carréstraat 55
6542 VA Nijmegen

0033 563 50 88 36
info@a-vendre.nl

Disclaimer

A-Vendre spant zich in om nauwkeurige informatie te geven over de weergegeven eigendommen, maar verwerpt alle aansprakelijkheid met betrekking tot de informatie op deze pagina's. In geen enkel geval of omstandigheid zijn wij aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade of gevolgschade of welke schade dan ook als gevolg van verlies van gebruik van gegevens of winst, al dan niet in verband met het contract, nalatigheid of andere onrechtmatige actie, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze informatie. Wij controleren niet alle gegevens geadverteerd op deze site. Wij tonen de details van de eigendommen in goed vertrouwen en de inhoud beschreven bij elke geleverde advertentie is gebaseerd op rechtstreeks door de eigenaar verstrekte informatie, of voor rekening van de eigenaar. A-Vendre kan geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of misleidende gegevens accepteren. We adviseren U dan ook om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen en bevelen aan dat alle gegevens onafhankelijk worden geverifieerd door een bezoek ter plaatse, een professioneel rechtsadvies etc, etc. voordat u wettelijke en bindende afspraken aangaat,  u doet dit dus op eigen risico.

 

Door het invoeren van uw e-mailadres voor het aanvragen van informatie, gaat u akkoord met het van tijd tot tijd ontvangen van een nieuwsbrief van de site-eigenaar. U hebt het recht om dit af te melden door een eenvoudige e-mail of via de unsubscribeLink aan de onderkant van deze e-mails.