To save favorites please log in first.

Mooie instapklare vrijstaande villa in rustig gebied, met zwembad

Type of property
Residential
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Department
32 - Gers
City
Margouet-Meymes
Country
France
Reference number
BP20042022-2397

House for sale in France for:

€ 320.000

Dutch

Het gaat mij aan mijn hart deze mooie villa te moeten verkopen..mijn leeftijd ( 84 jaar jong) noopt mij daartoe, ik ga gelijkvloers wonen. Dit huis ligt heerlijk en rustig met uitzicht op de Pyreneeen. Het is bovendien te verdelen in een boven en onder gedeelte zodat ieder maximale vrijheid heeft. Handig met kinderen, gasten , evt verhuur ( bed & breakfast...)

Deze villa is gebouwd in 2004 en is instapklaar ( kan gemeubileerd worden opgeleverd) het bezit 7 kamers , waarvan 4 slaapkamers. Grenzend aan de keuken ligt een heerlijk terras met prachtig uitzicht. Het huis heeft vloerverwarming en is goed geïsoleerd zodat de energiekosten laag zijn. Het bezit bovendien een garage geschikt voor 2 auto's . En een  heerlijk zwembad, met een terras rondom. Een geweldig  huis met ontelbare mogelijkheden! Wie houdt van weidsheid en rust , moet zeker komen kijken , belangstellenden kunnen gratis overnachten. Bij serieuze interesse is de prijs onderhandelbaar !

Deze heerlijke villa ligt in Margouët-Meymes, een zeer rustig gebied in de Gers ( Zuid-Frankrijk) en heeft een prachtig  uitzicht op de Pyreneeën  Op ongeveer 3 km afstand ligt het dorpje Aignan waar alle voorzieningen zijn, zoals een goede supermarkt,weekmarkt - met producten uit de streek- bakker, apotheek en de plaatselijke kroeg. De grotere steden zoals Pau en Auch liggen binnen een uur rijden, Het vliegveld van Toulouse op ongeveer anderhalf uur en de stad Bordeaux op iets meer dan 2 uur.

Other information

Habitable surface
260 m2
Terrain
2012 m2
Rooms
7
Bedrooms
4
Bathrooms
2
Situation
Village
Type of Heating
Electric
Wastewater
Sewerage
Pool
Yes

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
energie_label_waarde
High energy consumption residence
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
energie_label_waarde
High greenhouse gas output
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!