Terug naar de website Website van de schilder

Huis te koop in Frankrijk:

Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Als God in Frankrijk

Soort object
Koopwoning
Regio
Centre
Departement
18 - Cher
Plaats
Sury És Bois
Land
Frankrijk
Referentie nummer
18260-1845

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 200.000

Reeds 15 jaar zijn wij verliefd op dit paradijs van rust en groen. Waar je bij heldere hemel de sterren zó laag aan de horizon ziet. Waar de horizon vloeiend en glooiend is. Waar pitoresque dorpjes, met duizend jaar oude kerkjes, in het dal verscholen liggen voor de eeuwigheid. Talloze prachtige kastelen liggen als bewijzen van een glorieus verleden over het landschap te waken. Een stad als Bourges of het kleine stadje Aubigny Sur Nère vormen hoogtepunten van historische architectuur.
Het complex vormt een soort groene ruime cour, met aan de zijden: een longère ( lange boerderij), twee uitzonderlijke ?granges piramidales? en een grote ? hangar?. Vrij gelegen aan het einde van een 250 meter lange door oa perenbomen en hagen geflankeerde laan. Totaal oppervlakte terrein plms 8000 m2. Het woonhuis, plms 200m2 vloeroppervlakte begane grond, met een nog in te delen boven verdieping van zo n 170 m2. Achter het woonhuis bevindt zich een boomgaard (1500m2) appelbomen, diverse soorten perenbomen, diverse soorten kersenbomen, diverse soorten pruimenbomen. Plus een aantal notenbomen in hun jeugdjaren. Naast het complex vinden we een wei. Het gehele domein is afgebakend met een haag waarin ook weer talloze fruitbomen. Naaste buren op zo?n 500 mtr.
Het woonhuis heeft twee grote ( 35 en 42 m2) séjours met elk een kolossale open haard. Authentieke eeuwenoude Franse balkenplafonds. Twee slaapkamers op de begane grond. Een ruime keuken. Twee badkamers en een bouanderie. De bovenverdieping kan nog geheel naar wens ingedeeld worden. Aan de keuken aangebouwd een four à pain ( te restaureren). Recent vernieuwde elektrische installatie en fosse septique. Elektrische verwarming. Dubbele beglazing. Vernieuwd dak ( nog niet geïsoleerd).
Het woonhuis is vermoedelijk 250 -300 jaar oud en is deels opgetrokken met ? vakwerk? en deels baksteen. Één van de piramides is vermoedelijk ouder. In een nabijgelegen dorp bevindt zich een soortgelijk exemplaar van 550 jaar oud. ( aangetoond).

 

Naaste buren op zo?n 500 meter. Dorpje ( 200 inwoners) op 2 km. Alle dagelijkse boodschappen op 7 km. De grote stad is Bourges.Een prachtige stad. Google het!

Attracties in de omgeving: De Loire ( Unesco monument), Guédelon het bouwproject van een middeleeuws kasteel ( vergelijk bouw Batavia schip), route Jacques Cœur (route van kastelen), La Borne (pottenbakkersdorp). Sancerre, trekpleister voor wijnliefhebbers. En natuurlijk( what’s in the name): wandelen door de prachtige bossen en langs hagen door weilanden, fietsen langs de Loire, zwemmen en paardrijden ( op 5 km bevindt zich een groot “ chateau d’’équitation). Kanoën op de Loire. Of eindeloos toeren over slingerweggetjes, door verstilde dorpjes en steeds weer verbaasd kijkend naar de prachtige middeleeuwse kerkjes.
De zomers zijn lang en zonnig. Klimaat is mild met een vleug landklimaat. Vriendelijke mensen. Heerlijk verleidende boulangerieën. En natuurlijk her en der de “Franse keuken” restaurants.

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
340 m2
Terrein oppervlakte
8000 m2
Vertrekken
9
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Ligging
Landelijk
Type verwarming
Electrisch, Hout
Afvalwater
Septic tank
Zwembad
Nee

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: