Terug naar de website Website van de schilder

Huis te koop in Frankrijk:

Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Lorraine - Vosges - Taintrux - LV-0432HA

Soort object
Koopwoning
Regio
Alsace, Champagne-Ardenne en Lorraine
Departement
88 - Vosges
Plaats
Land
Frankrijk
Referentie nummer
LV0432HA-203

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 135.000

IN PRIJS VERLAAGD ! Aan de rand van Taintrux gelegen moderne, goed onderhouden 80-er jaren woning op souterrain op een terrein van 672 m2.

De woning, met een woonoppervlakte van ongeveer 90 m2, heeft in het souterrain (90 m2) garage, verwarmingsruimte, vertrek, slaapkamer van 16 m2; op de verhoogde begane grond (90 m2) entree in gang van 12 m2 die de hele woning doorsnijdt met rechts ingerichte keuken van 12 m2, woonkamer-salon van 28 m2 met open haard en toegang tot balkon, en links badkamer van 5 m2 met douche, wastafel en toilet, 3 slaapkamers van 9 m2, 11 m2 en 11 m2, en aan het einde van de gang berghok van 2 m2. Verwarming. Oliegestookte centrale verwarming. De ketel wordt jaarlijks onderhouden. De laatste beurt was in februari 2011. Open haard in woonkamer. Warm water. Warm water door middel van elektrische boiler. Staat. De woning is zeer goed onderhouden. Sinds de aankoop in 2003 is het dak vervangen, een drainage rond het huis gelegd, een tuinhek geplaatst, de badkamer vernieuwd en het gehele pand binnen en buiten geschilderd, plavuizen vloer gelegd in woonkamer en laminaatvloeren gelegd in slaapkamers. Septic tank. De septic tank is aangelegd in 1991. In 2009 heeft een controle plaatsgevonden waarbij is vastgesteld dat hij niet op norm is. Situatie. De woning is gelegen aan een zeer rustige weg die twee honderd meters verder eindigt in het bos. Aan weerszijden, maar op redelijke afstand staan vergelijkbare woningen. Aan de achterzijde ligt de bosrand ca. 50 m van de woning. Aan de voorzijde, aan de andere zijde van de weg, ligt eveneens bos. Het centrum van het dorp bevindt zich op ca. 2 km. Een super lokatie voor liefhebbers van bossen, natuur en wandelen. Belastingen. Taxe foncière 130 €. Taxe d'habitation 482 €. Redevance ordures ménagères 112 €. Asbest. Tijdens een onderzoek in 2003 is vastgesteld dat er geen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Opmerkingen. De woning wordt gemeubileerd verkocht. Energielabel. Energieverbruik: Klasse G, 807 kWhEP/m2.jaar. Uitstoot broeikasgassen : Klasse G, 130 kg éqCO2/m2.jaar. Voor meer info bel VieVaFrance - Armelle Hagers-Duval op 0031 342 420 758 of 0031 6 15 02 68 96. Meer woningen op www.vievafrance.com en www.huiskopenvogezen.nl en www.huis-kopen-vogezen.nl

vrijstaand rand dorp

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
105 m2
Terrein oppervlakte
672 m2
Vertrekken
6
Slaapkamers
3

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: