Terug naar de website Website van de schilder

Huis te koop in Frankrijk:

Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Prachtige onderhouden B&B Chambres D'hotes

Soort object
Koopwoning, Zakelijk o.g., Exclusief, Overig
Regio
Centre
Departement
36 - Indre
Plaats
Montipouret
Land
Frankrijk
Referentie nummer
mdk-1231

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 495.000

Direct bewoonbaar en prachtig landelijk gelegen met vele extra's. Zeer geschikt om werk en wonen te combineren. Ideale verblijfslocatie voor een doorreis naar het zuiden.

Kijk op de site www.maisonvoila.com 

  • Herberg met 4 kamers die pas gerenoveerd zijn (3 met eigen badkamer waarvan 2 familie-kamers en 1 kamer maakt gebruik van het sanitair van de mini camping 15 meter verderop)
  • Grote schuur met inpandig 2 kamers, 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches en 2 wasbakken voor de mini-camping die gerenoveerd is in 2015 alsmede een linnenkamer met professionele wasmachine en droger en kasten met linnengoed.
  • De woonboerderij bestaat uit een grote bovenverdieping met een berging, en een nieuwe (2017) badkamer, grote slaapkamer en een vide waar ook een bed staat en een eettafel. Beneden is een woonkamer met open haard. Dit alles is momenteel in de zomermaanden een gastenkamer. (dit hele gedeelte is gerenoveerd in 2017) Vervolgens is er beneden nog een slaapkamer, een langere hal, een hal voor de ingang en een badkamer (gerenoveerd 2016). Hier aan vast zit de serre (gerenoveerd najaar 2016). Er is ook een grote eetkamer (gerenoveerd najaar 2015) en een professionele keuken. Alle luiken zijn vernieuwd en opnieuw geschilderd in 2017
  • Op het complex bevinden zich vele extra?s zoals een tennisbaan, groot verwarmd zwembad (13x7 met alarm), 2x jacuzzi, nieuwe terrassen, jeux des boules en een kinderspeeltuin. Achterin de tuin bevindt zich een nieuwe barrelsauna met een relax huisje erbij en een vertrek voor personeel.
  • Parkachtige tuin met fruitbomen.

 

Bij de inboedel zijn o.a. inbegrepen: bedden, beddengoed, professionele wasmachine en droger, koel- en vrieskasten, trampoline, tafels, stoelen, enz. Alles om direct te beginnen of gewoon door te gaan zoals het is.

Overig

De vraagprijs voor dit complex inclusief inboedel en goodwill is naar € 495.000. Een gedeelte privé lening is mogelijk. Al het houtwerk is in najaar 2016 opnieuw geverfd in een stijlvolle chique nieuwe kleur!  Reden van verkoop: eigenaren zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is een zeer rendabel bedrijf, met mooie omzet! Onlangs in prijs verlaagd. Elk aannemelijk bod is welkom.

La chatre 15 min met de auto

Chateauroux 20 min

Montipouret 5 min

Parijs 2.5 uur 

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
270 m2
Terrein oppervlakte
9990 m2
Vertrekken
18
Slaapkamers
10
Badkamers
6
Ligging
Gehucht, Landelijk, Bos
Type verwarming
Electrisch, Hout
Afvalwater
Septic tank
Zwembad
Ja

Energieverbruik

DPE waarde : 291
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
energie_label_waarde
Woning met hoog energieverbruik
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 10
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
energie_label_waarde
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: