Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Gerenoveerd landhuis met panoramisch uitzicht in Sully, Bourgogne

Soort object
Koopwoning
Regio
Bourgogne en Franche Comté
Departement
71 - Saône-et-Loire
Plaats
Sully
Land
Frankrijk
Referentie nummer
1-2637

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 235.000

Nederlands

Te koop in Sully (71360, Saône-et-Loire), een ruim, licht, en charmant huis met een panoramisch uitzicht over het dal van de Drée en het kasteel van Sully, het juweel van de Franse renaissance. Het huis ligt rustig, met een wei omgeven door eiken en hagen, en een klein bos dat ruimte biedt aan de natuur en vele vogelsoorten. Het totale oppervlak is ongeveer een hectare (9192 m2).

Het huis is gerenoveerd tussen 2013 et 2018 en is goed geïsoleerd (Frans energielabel D, 217 kWh/m2/jaar) met alle ramen voorzien van dubbel glas. Het is voorzien van elektrische verwarming en een elektrische warm-water boiler. Het woonoppervlak is 179 m2. Alle muren, plafonds, deuren, en ramen zijn geschilderd met biologische minerale verf, die goed beschermt tegen micro-organismen en algen. Dit garandeert een gezond binnenklimaat. Op de begane grond : huiskamer (22,1 m2) met een houthaard, keuken met een eethoek (16,5 m2), badkamer, toilet, en een werkkamer of slaapkamer (20,6 m2) met openslaande deuren naar een terras op het oosten. De huiskamer en keuken geven via openslaande deuren ieder toegang tot een terras op het zuiden, dat weer toegang biedt aan een lager gelegen overdekt terras. De vloeren zijn van eikenhout. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, een elektrische oven en een elektrische stoomoven. Op de eerste verdieping: twee grote slaapkamers (25,4 m2 et 18,8 m2), een kleinere slaapkamer (9,8 m2) en een kledingkamer. De vloeren zijn van bamboe. Er is een grote kelder onder het huis (40 m2), te bereiken van de begane grond via een trap aan de buitenkant van het huis, en direct vanaf het lagergelegen terras. Er is een aansluiting voor een wasmachine en vele stopcontacten. Er is ruimte op eigen terrein om meerdere auto’s te parkeren. Er is ook een laadpunt voor een elektrische auto.

6 km van dorp met winkels 17 km van de stad Autun

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
179 m2
Terrein oppervlakte
9192 m2
Vertrekken
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Ligging
Dorp, Gehucht, Landelijk, Bos
Type verwarming
Electrisch
Afvalwater
Septic tank
Zwembad
Nee

Energieverbruik

DPE waarde : 217
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
energie_label_waarde
Woning met hoog energieverbruik
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 7
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
energie_label_waarde
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!