Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Comfortabel, ruim half vrijstaand dorpshuis

Soort object
Koopwoning
Regio
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Departement
46 - Lot
Plaats
Bellefont-La Rauze
Land
Frankrijk
Referentie nummer
300729-2394

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 295.000

Nederlands

Verrassend ruim, sfeervol en comfortabel half vrijstaand dorpshuis uit 1860 met tuin en terrassen, gelegen aan de rand van een klein, rustig dorpje. De woning ligt op ca. 350 m van de rivier Le Lot met boothelling/aanlegplaatsen voor jachten en slechts 5 km van historische stadje Cahors. U kunt gemakkelijk naar Cahors fietsen en wandelen. In Cahors zijn winkels/weekmarkten, terrassen, bioscoop, trein-/busstations, veel bezienswaardigheden en een ziekenhuis. De woning ligt aan de rand van Natuurpark Parc Regional des Causes du Quercy en net ten zuiden van de Dordogne. U kunt in deze omgeving wandelen (route Santiago de Compostella), fietsen en watersporten. Bereikbaarheid: binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse en de vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden. Afstand tot Eindhoven 1000 km.

Deze ruime familiewoning (210 m2) met garage/berging (105m2) ligt op een perceel van 5112m2. Het is degelijk gerestaureerd, geïsoleerd/dubbel glas en dient hier en daar nog wat afgewerkt te worden. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering, water, elektra en internet/telefoon. Er zijn 2 houtkachels, 2 waterboilers, leidingen aangelegd voor centrale verwarming, leidingen voor vloerverwarming begane grond en geschikt voor warmte/terugwininstallatie.  

Indeling woning;

Begane grond; Entree/trap naar 1e woonverdieping, bergingen (53m2) en garage (4,35x9,65m), overdekte parkeerplaats onder terras.

U komt via de trap op de 1e verdieping (wonen, tuin en berg) met daar een gezellig terras (7x4m) met dubbele deuren naar de woonkeuken (8,75x4,75m) en dubbele deuren naar de hal met wc, meterkast, deur naar woonkeuken en mogelijkheid voor trap naar kelders.

Links van de woonkeuken is een ruime bijkeuken (4,5x3,5m) met aansluiting voor wasmachine en droger (deze ruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer en er zijn leidingen aanwezig voor een evt te realiseren eigen badkamer op de binnenplaats). Rechts van de keuken gaat u door dubbele deuren naar de grote gezellige woonkamer (9,35x4,40m) met tuindeuren naar de veranda (9x4m) en ruime tuin (180m2), berg en houthok. Mogelijkheid voor jacuzzi/zwembad.

Achter de keuken is het trappenhuis met links een deur naar de binnenplaats (16m2) en rechts een deur naar de berging/tuingereedschap (5m2) en een deur naar de tuin.

Via het grote trappenhuis met bordes en raam komt u op de 2e verdieping. Indeling: een grote overloop met 4 slaapkamers, 3 badkamers en vlizotrap naar de vliering.

Slaapkamer (5x3,80m), twee slaapkamers (3,14x3,55m) en één slaapkamer (4,60x4m) met eigen badkamer (2,30x2,55m) met douche, wastafel en wc. Daarnaast twee aparte badkamers. Badkamer (2,06x1,60m) met douche, wastafel en wc en badkamer (2,10x2,55m) met een wastafel en ligbad en met toegang tot een berging.

Binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse.

De vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden.

Skigebieden Pyreneeën op ongeveer 1,5 uur rijden

Afstand tot Eindhoven 1000 km.

 

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
210 m2
Terrein oppervlakte
5112 m2
Vertrekken
7
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Ligging
Dorp
Type verwarming
Hout
Afvalwater
Riolering
Zwembad
Nee

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!