Terug naar de website Website van de schilder
Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

​Referentie FP.022 – Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie - Vraagprijs 219.000 €

Soort object
Koopwoning
Regio
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Departement
19 - Corrèze
Plaats
Perpezac le Blanc
Land
Frankrijk
Referentie nummer
FP022-215

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 219.000

?Referentie FP.022 – Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie - Vraagprijs 219.000 € Hele rustige spot met veel natuurbeleving en prachtig uitzicht, veel terras én zwembad én tennisbaan. Prima staat van onderhoud. Sterke punten: direct genieten, ecologisch, lage kosten en veel beleving. Alles gelijkvloers, prachtige doorkijkbeelden in het huis, veel contact met de natuur, zomers aangename temperatuur in huis en in de winter weinig verwarming. Plus een supermooie plek en zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Het ecologische hier begint vooral door het feit dat dit huis een grasdak heeft. Het is eigenlijk een grote platte bungalow met daarop een plat dak waarop een stevige laag grond ligt met gras aan de bovenzijde. Naast een optimale isolatie ook de voordelen van geen risico voor stormschade en geen kosten. Alleen af en toe met de grasmaaier er over heen crossen. Locatie In de campagne van het dorpje Perpezac le Blanc en daarmee in het zuidwesten van de Corrèze, het zuidelijkste departement van de centraal in Fr. gelegen regio Limousin wat vandaag de dag weer onderdeel is van de Aquitaine. 2 min. van het dorp zelf met vers brood, krant en restaurant, 5 min. van Ayen met meer winkels en 10 min van Objat met alle winkels. Brive als grote stad op 20 min. en 30 min. van vliegveld Brive. Op de snelwegen A20 en A89 bent u binnen 10 min. Indeling huis Het huis is dus eigenlijk een grote platte bungalow met alle ruimtes op de begane grond. Royale woon/eetkamer ( 45 m² ) met een terras op het Noord/Oosten en een op het Zuiden. Halfopen ruime keuken ( 18 m² ) met veel kast/la-ruimte en 5 m. werkplek. Plus grote storage van 6 m². Keuken is volledig ingericht en in prima staat. Aan de Oostkant de master-bedroom ( 12 m² ) met badkamer met douche, wastafel en toilet én een aparte dressing van 5 m². In open aansluiting met de woning, maar ook goed te separeren, woon/werkkamer van 20 m², slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Plus apart toilet. Plus nog een kleine kamer voor berging of slapen. Ook hier weer een terras, nu op het Westen. Het huis is gebouwd in 1993 en verbouwd in 2004. Buitenmuren zowel als dak zijn van 30 cm dikke siporex ( gasbeton ) panelen. Daardoor al enorme isolatie naast het vegetatieve dak ! Plus natuurlijk dubbel glas. De verwarming is middels elektrische radiatoren. Buiten Drie terrassen dus en daarmee de hele dag zon dus maar ook volop beschutting. En grandioze uitzichten ! Verder een ruime parkeerplaats en de grondoppervlakte van het perceel is 1000 m² Zwembad en tennisbaan Het huis maakt deel uit van een kleine copropriété. Dit zijn 4 huizen van Nederlandse eigenaren en gezamenlijk hebben zij op 200 meter van het huis een zwembad ( 12 x 6 meter - geen chloor ) en een tennisbaan. Volledig dus het plezier van deze extra’s maar voor slechts een paar honderd euro per jaar !! Onderdeel van het gezamenlijke bezit is nog een stuk bosland met volop hout voor iedereen. Een zorgeloos huis met lage kosten en veel garantie voor genot !!

500 km van Parijs.

Overige informatie

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: