Terug naar de website Website van de schilder
Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

Mooie authentieke woonboerderij in het midden van Frankrijk. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Soort object
Koopwoning, Overig
Regio
Centre
Departement
36 - Indre
Plaats
Vijon
Land
Frankrijk
Referentie nummer
1962-829

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 199.500

  1. Authentieke woonboerderij met zwembad. Niet ver van 2 grote steden. Geschikt voor permanente bewoning, verhuur en bed and breakfast. Gelegen aan de rand van een klein dorpje met vrij uitzicht over glooiende heuvels, op steenworp afstand van de Limousin.

De boerderij heeft een ruime woonkamer met open haard. De keuken grenst aan de woonkamer en is onlangs gemoderniseerd. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en grote badkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en deze is bereikbaar met een gietijzeren wenteltrap. Tevens heeft de boerderij een grote grange, geschikt om 2 auto's in te parkeren. 

De stallen zijn nu verbouwd tot chambres d'amis, dus geschikt als gastenverblijf, met een woonkeuken, seperate slaapkamer en badkamer.

De omgeving van Boerderijcamping Fermette in Vijon kent typische kleine keien huisjes die het gebied markeren, kasteeltjes of grote kastelen, wel of niet bekend, staan er in overvloed. De één prachtig gerestaureerd, de ander hopeloos vervallen. Le Berry is rijk aan cultuur en bouwwerken. Het bezit naast de vele kastelen ook tal van basilieken en grote kerken. Een bezoek aan het kasteel van Boussac, Culan of Sarzay is zeker de moeite waard evenals het middeleeuwse dorpje Toulx Saint Croix. Het kasteel van Sarzay was geliefd bij George Sand, de feministe van de 19e eeuw. Zij had veel vrienden zoals Chopin, Balsac en vele anderen die zij regelmatig uitnodigde op haar landhuis in Nohant-Vic. Het is de moeite waard om dit te bezoeken. Er zijn ook vele tuinen waarvan een groot deel momenteel weer in hun oude glorie herstelt worden. De bekendste tuin is Les Jardins de Drulon en bevindt zich in Loye-sur-Arnon.

De boerderij is gelegen op 850 km vanaf Utrecht. Parijs ligt 350 km ten noorden van de boerderij. Dichtsbijzijnde steden la Chatre en Boussac liggen op 24 en 13 km afstand.

Overige informatie

Bewoonbaar oppervlak
110 m2
Terrein oppervlakte
35000 m2
Vertrekken
6
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Ligging
Gehucht
Type verwarming
Electrisch, Hout
Afvalwater
Septic tank
Zwembad
Ja

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: