Terug naar de website Website van de schilder
Voor het opslaan van favorieten moet je eerst inloggen.

FP.011 – Woonhuis, gite + zwembad in de Dordogne – Vr.prijs 397.500 €

Soort object
Koopwoning
Regio
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Departement
24 - Dordogne
Plaats
Condat sur Vézère
Land
Frankrijk
Referentie nummer
FP011-215

Huis te koop in Frankrijk voor:

€ 397.500

Rijk geheel bestaande uit zeer ruim principaal huis, gezellige complete vakantiewoning,
ruim open én een overdekt terras, dubbele garage en zwembad riant gelegen in mooie tuin van 4600 m². Prima afscheiding, entree, parking etc. Uiterst rustige ligging centraal in kern van klein dorp in de Dordogne.

Sterke punten: Veel karakter en authenticiteit, veel ruimte voor beleving, hobby en gasten ! Goede staat van onderhoud. Mooi zwembad, mooie tuin en veel terras.
?Zeer ruim en rijk huis met op begane grond naast een toilet natuurlijk in lijn een keuken met alles erop en eraan plus bergingsruimte, eetkamergedeelte met mooie ‘ingelegde kleine keitjesvloer’ ( in het Frans ? pizée ) en hier ook een gezellige houtkachel. Daarnaast een zithoek die naar eerste verdieping open is ( mezzanine ) en deze zithoek wordt gescheiden door een grote open haard die naar 2 kanten open is. Aan de andere kant hiervan nog een zithoek. En dan daarachter nog een grote open kamer met TV en bureaufunctie. Eigenlijk dus 5 ruimtes die gezamenlijk een “loftachtig” beeld geven.

Aan de tuinkant eerst een royaal mooi natuurstenen terras en daarna de parktuin en aan de andere kant een soort van binnenplaats met aan de andere kant de 2e woning en het grote overdekte terras.

Op de eerste verdieping aan de ene kant van de mezzanine met bibliotheek de master bedroom met een badkamer en apart toilet, en aan de andere kant 2 slaapkamers met ook weer een badkamer en apart toilet. Daarboven een grote zolderkamer met 2 slaapgedeeltes en een toilet.

Het 2e huis is meer een gîte met beneden een ruime woonkamer en een half afgescheiden keuken. Boven 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is ook verwarming in dit huis en helemaal top is natuurlijk dat grote overdekte terras ernaast aan de rechterkant.
En daarnaast vinden we nog een deur naar een ietwat lager gelegen ‘cellier’ een soort van provisiekelder; ideaal voor wijn, conserven en zomerfruit.
Aan de andere kant, links dus van gîte, een dubbele garage maar daarboven ruime open zolder die mogelijk ook nog bij 1e verdieping van gite getrokken zou kunnen worden.

Het zwembad meet 12 bij 6 meter, heeft een roldek om het af te sluiten en is ook conform strenge eisen helemaal omheind met een hekwerk. Plus mooie terrassen voor het betere zonnen. Verder is de techniek allemaal keurig in orde en is het complex aangesloten op het openbaar riool; dus geen privé- septictank. Buiten de houtkachel om is de verwarming op elektriciteit middels radiatoren.

Condat-sur-Vézère is een leuk dorp met vakwerkhuizen en verschillende historische gebouwen als een ‘donjon’, 2 kasteeltjes en een romaanse kerk uit de 13e eeuw. En verder de charme van het riviertje de Vézère. Locatie op 10 min. van Montignac, 20 min. van Brive en op 30 min. van Sarlat en Perigueux.
Voorts ook Lascaux op 8 km en op 5 min. vinden de A89 voor snel reizen naar alle kanten. Vliegvelden Bergerac en Brive allebei op een dik half uur, en Condat heeft zelf een treinstation.

Meer informatie: http://www.franceproperties.nl/fp011

 

Locatie op 10 min. van Montignac, 20 min. van Brive en op 30 min. van Sarlat en Perigueux.
Voorts ook Lascaux op 8 km en op 5 min. vinden de A89 voor snel reizen naar alle kanten. Vliegvelden Bergerac en Brive allebei op een dik half uur, en Condat heeft zelf een treinstation.

Overige informatie

Energieverbruik

DPE waarde : 0
Woning zuinig in energieverbruik
energie_schaal
Woning met hoog energieverbruik
Niet berekend
Energieverbruik (de belangrijkste energiebron) voor verwarming, warm water en koeling Standaardmeting: KWhep/m².jaar

Uitstoot van broeikasgassen

GES waarde : 0
Lage uitstoot van broeikasgassen
energie_schaal
Hoge uitstoot van broeikasgassen
Niet berekend
Uitstoot van broeikasgassen (UBK) voor verwarming, warm water en koelsystemen Standaardmeting: kgeqCO2/m2.jaar

Meer weten over dit huis?

Je denkt: Dit huis in Frankrijk zou ik misschien wel willen kopen? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. Gebruik hiervoor het informatieformulier op deze pagina. We helpen je graag verder om de koop van dit huis te realiseren!

Meer informatie
Interesse om dit huis in Frankrijk te kopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!
Omdat het kopen van een huis in Frankrijk je bezig houdt zijn deze aanbieders misschien ook interessant voor jou: