Terug naar de website Website van de schilder
Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Uniek domein . Een oase van rust en natuur.

Type de bien
Résidentiel
Région
Auvergne en Rhône-Alpes
Département
07 - Ardèche
Ville
Joyeuse
Pays
France
Référence
07110-2281

Maison à vendre en France pour:

€ 1.457.000

Droomt u van een eigen ‘hameau’ in Frankrijk? Dit landgoed bij Joyeuse in het  Zuid-Ardèche. In het Park "de Mont de l'Ardêche" een oase van rust en natuur.

Het domein omvat vijf prima woningen, een nog te renoveren ruïne en een wat hogerop gelegen schuur van 14x6 meter. Dit alles op een heuvelrug aan een doodlopend weggetje met ongeveer 7 hectare eigen weiland en bossen. Een oase van rust met adembenemende uitzichten over de ongerepte natuur tussen de wilde rivieren Beaume en Drobie. Ideaal voor wie samen met een aantal vrienden een gehucht wil kopen of voor wie ter plekke wil wonen en tegelijk een toeristisch bedrijfje exploiteren. Een deel van de woningen wordt nu al verhuurd tijdens het toeristenseizoen, maar uitbreiding van die activiteit is heel goed mogelijk.

Beschrijving

Er zijn vijf onafhankelijke woningen of gîtes op het terrein, verdeeld over twee grote gebouwen met in totaal 13 slaapkamers. Vier van de woningen hebben elk drie slaapkamers en de vijfde woning heeft één slaapkamer. Alle gîtes hebben een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche, een toilet en een beschut terras met uitzicht. Zoals op de met een drone gemaakte overzichtsfoto te zien is, staat op de rand van de heuveltop nog een derde gebouw dat eventueel ook bewoonbaar gemaakt kan worden. Er is een vergunning voor het creëren van nog eens twee woningen met respectievelijk vier en twee slaapkamers.

Het terrein

Het terrein beslaat in totaal 70.000m2 ofwel zeven hectare, doorsneden door het weggetje dat naar nog twee buren leidt en daarna stopt. Er is dus alleen bestemmingsverkeer. Ten noorden van de woningen leidt een bergpad naar een grote, nieuwbouw schuur met een ommuurde ruimte van 14x6 en een overkapping van 14x3. Er is een vergunning voor het aanleggen van een zwembad van 14x6 meter.

Overige Informatie

Er is een septic tank-systeem en aansluitingen voor leidingwater, elektriciteit en internet. Daarnaast is er een eigen bron die het hele jaar door voldoende water geeft voor het sanitair en irrigatie van de tuinen. Voormalige bewoners hebben dit water ook altijd gedronken. In de schuur op de berg staat een waterreservoir met 10.000 liter als reserve. Dit water kan eventueel ook gebruikt worden voor het vullen van een zwembad .Kortom, bent u op zoek naar een prachtig  domein in een paradijselijke natuurlijke omgeving, ver van alle stadse beslommeringen, dan is dit uw kans.

dit zeldzaam domein is gelegen op 16 km van Joyeuse. Op circa 110 km van het luchthaven van Nimes en een 125 km van de Middelandse zee kust. Joyeuse is een bruisend stadje waar je voor alle aankopen terecht kan en gekdn staat voor zijn provencaalse wekelijkse markt

Autres informations

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: