Terug naar de website Website van de schilder
Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Zomerhuisje in Centrum en op Loopafstand strand

Type de bien
Appartements
Région
Provence-Alpes-Côte d’Azur
Département
83 - Var
Ville
Saint Raphael
Pays
France
Référence
SR-1316

Maison à vendre en France pour:

€ 139.700

In het centrum van het gezellige Saint Raphael gelegen eenvoudig zomerhuisje. Zeer korte loopafstand naar alle voorzieningen, zoals: station, winkels, boulevard, uitgaansgelegenheden en het prachtige zandstrand (op slechts 500 meter afstand gelegen).

Het huisje heeft een besloten tuintje met twee terrassen. Het bestaat uit een hoofdgebouwtje (studio) en twee aangrenzende slaapkamers die door de tuin te bereiken zijn.

Indeling woning: 

Studio/hoofdgebouwtje: Woonkamer. Kitchenette met koelkast/vriesgedeelte, magnetron, twee elektrische kookplaten en een oven. Doucheruimte met een douche, wastafel en apart toilet.

De eerste slaapkamer (via de tuin te bereiken) heeft een oppervlakte van ongeveer 6m² en biedt 1 slaapplaats (of 2, in geval van een stapelbed). De tweede slaapkamer, die aangrenzend aan de eerste slaapkamer ligt, heeft een oppervlakte van ongeveer 9m² en biedt twee slaapplaatsen (momenteel in twee losse bedden).

Het huisje en de bijbehorende tuin zijn zeer gunstig en rustig gelegen, maar wel in het centrum met alles op loopafstand. Voor een vers stokbroodje loopt u gewoon `s ochtends naar de overkant, waar zich ook een grote supermarkt bevindt.

Het tuintje biedt op alle momenten van de dag zon (of, indien gewenst, schaduw door de parasols en pergola). De tuin is voorzien van twee terrassen met tuinverlichting en een simpele buitendouche.

Zeer korte loopafstand naar alle voorzieningen, zoals station, winkels, boulevard, uitgaansgelegenheden en het prachtige zandstrand (op slechts 500 meter afstand gelegen).

Autres informations

Surface habitable
33 m2
Terrain
63 m2
Pièces
3
Chambres
2
Salle de bains
1
Situation
Village
Type chauffage
Electrique

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
energie_label_waarde
Logement énergivore
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: