Terug naar de website Website van de schilder
Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Vrijstaand woonhuis met vrijstaande gîte

Type de bien
Résidentiel
Région
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Département
24 - Dordogne
Ville
Veyrines De Vergt
Pays
France
Référence
1-962

Maison à vendre en France pour:

€ 217.000

Le Petit Bonheur is een vrijstaand woonhuis voor 1 gezin met bijbehorende eveneens vrijstaande gîte op 10.000 M2 grond. Het object kenmerkt zich onder andere door het schitterende uitzicht.

De hoofdwoning meet 104 M2 aan leefruimte. De gîte met 57 M2 leefruimte is volledig gerenoveerd en combineert oude elementen met modern comfort.

Zowel het woonhuis als de gîte heeft een overdekt terras van 36 respectievelijk 10 M2.

Woning:

De woon/eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond bevinden zich in een goede staat. Het atelier heeft op de verdieping een ruim en licht atelier van 33 M2 wat evenals de aangrenzende slaap-en badkamer in 2016 volledig is gerenoveerd.

Gîte:

Begane grond: een gezellige woonkamer met zichtbare balken, originele stenen muren en een houtkachel. Een keuken met alle moderne apparatuur, zoals een grill-oven, oven, wasmachine, strijkijzer, vaatwasser. Een toilet. Alle kamers zijn uitgerust met elektrische kachel. Er is een tv en een dvd-speler, WIFI.Eerste verdieping: 2 slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed 2x90x200 cm en een kamer met 2 eenpersoonsbedden 90x200 cm, die gecombineerd kunnen worden, indien gewenst. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een kinderbed en een kinderstoel.


buitenshuis:

Vanuit de woningen geven openslaande deuren toegang tot gedeeltelijk overdekte terrassen met tuinmeubelen en een prachtig uitzicht op de vallei, bossen en weilanden. Een leuke plek om te eten en te ontspannen! Je hoort alleen het gezang van vogels en het geluid van het boerenleven.


Bijzonderheden:

Beide huizen worden compleet gemeubileerd verkocht.De gîte biedt met 2 slaapkamers uitstekende mogelijkheden voor verhuur.De gîte kan eventueel separaat gekocht worden.Er is een uitgebreid technisch inspectie rapport aanwezig waarin o.a. de zeer positieve energie waardes vermeld zijn.

zeer rustig en gunstig gelegen in een landelijk gebied op een perceel van meer dan 1 hectare in het gehucht La Cavaille, 7 km van Vergt, tussen Périgueux en Bergerac (beide 30 autominuten). De regio wordt gekenmerkt door heuvels.

Autres informations

Surface habitable
161 m2
Terrain
4300 m2
Pièces
7
Chambres
4
Salle de bains
3
Situation
Rural
Type chauffage
Electrique, Bois
Eaux usées
Fosse septique
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 1
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 1
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: