Terug naar de website Website van de schilder
Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Mooie authentieke woonboerderij in het midden van Frankrijk. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Type de bien
Résidentiel, Autre
Région
Centre
Département
36 - Indre
Ville
Vijon
Pays
France
Référence
1962-829

Maison à vendre en France pour:

€ 199.500

  1. Authentieke woonboerderij met zwembad. Niet ver van 2 grote steden. Geschikt voor permanente bewoning, verhuur en bed and breakfast. Gelegen aan de rand van een klein dorpje met vrij uitzicht over glooiende heuvels, op steenworp afstand van de Limousin.

De boerderij heeft een ruime woonkamer met open haard. De keuken grenst aan de woonkamer en is onlangs gemoderniseerd. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en grote badkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en deze is bereikbaar met een gietijzeren wenteltrap. Tevens heeft de boerderij een grote grange, geschikt om 2 auto's in te parkeren. 

De stallen zijn nu verbouwd tot chambres d'amis, dus geschikt als gastenverblijf, met een woonkeuken, seperate slaapkamer en badkamer.

De omgeving van Boerderijcamping Fermette in Vijon kent typische kleine keien huisjes die het gebied markeren, kasteeltjes of grote kastelen, wel of niet bekend, staan er in overvloed. De één prachtig gerestaureerd, de ander hopeloos vervallen. Le Berry is rijk aan cultuur en bouwwerken. Het bezit naast de vele kastelen ook tal van basilieken en grote kerken. Een bezoek aan het kasteel van Boussac, Culan of Sarzay is zeker de moeite waard evenals het middeleeuwse dorpje Toulx Saint Croix. Het kasteel van Sarzay was geliefd bij George Sand, de feministe van de 19e eeuw. Zij had veel vrienden zoals Chopin, Balsac en vele anderen die zij regelmatig uitnodigde op haar landhuis in Nohant-Vic. Het is de moeite waard om dit te bezoeken. Er zijn ook vele tuinen waarvan een groot deel momenteel weer in hun oude glorie herstelt worden. De bekendste tuin is Les Jardins de Drulon en bevindt zich in Loye-sur-Arnon.

De boerderij is gelegen op 850 km vanaf Utrecht. Parijs ligt 350 km ten noorden van de boerderij. Dichtsbijzijnde steden la Chatre en Boussac liggen op 24 en 13 km afstand.

Autres informations

Surface habitable
110 m2
Terrain
35000 m2
Pièces
6
Chambres
2
Salle de bains
2
Situation
Hameau
Type chauffage
Electrique, Bois
Eaux usées
Fosse septique
Piscine
Oui

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: