Terug naar de website Website van de schilder
Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Grote, mooi verbouwde dorpswoning met grote tuin.

Type de bien
Résidentiel
Région
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Département
81 - Tarn
Ville
Arfons
Pays
France
Référence
SOG297-201

Maison à vendre en France pour:

€ 250.000

Gelegen in een klein gehuchtje in de Montagne Noire. Een heuvelachtig gebied, zeer dun bevolkt, met toppen tot ongeveer 1000 m. Het huis ligt op 700 m. hoogte. Prachtig wandel-, fiets- en paardrijgebied, 3 Etages, daarnaast een garage met weer 2 etages. Een tuin van 800 m² eigendom + 600 m² in gebruik..

De woning is in de afgelopen jaren mooi verbouwd, goed materiaal, sfeervol. De woonruimte, 48 m² heeft een zitgedeelte met fijne, ruime open haard en een open keuken. 3 Slaapkamers op de 1ste etage van 18, 14 en 17 m² en een badkamer. De hoge zolder is verbouwd tot erg ruime studio/atelier, 48 m², met nog een slaapkamer. Het woongedeelte beslaat dus 3 x 61 m². De garage ook 61 m², met daarboven 2 etages met gedeeltelijk opengewerkte vloeren. Deze kunnen natuurlijk gesloten worden zodat de volledige 2 x 61 m² benut kunnen worden. De eerste etage boven de garage heeft openslaande deuren naar de tuin. De 600 m² extra tuin zijn niet in eigendom, maar al erg lang in gebruik. De eigenaar is niet bekend, waarschijnlijk een onverdeelde nalatenschap. Er is geen centrale verwarming, maar een oliehaard in de gang die het trappenhuis en etages verwarmd. Aanleg van elektrische verwarming of een airco met verwarming is aangeraden.

1250 km. naar Utrecht. Middellandse zee 115 km. Pyreneeën 140 km. Carcassonne 35 km.

Autres informations

Surface habitable
145 m2
Terrain
800 m2
Pièces
6
Chambres
4
Salle de bains
1
Situation
Hameau, Forêt
Type chauffage
Bois, Autre chauffage
Eaux usées
Tout-à-l'égout
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: