Terug naar de website Website van de schilder

Maison à vendre en France:

Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Rustig gelegen gerenoveerde boerderij met gîte, schuur en verwarmd zwembad

Type de bien
Résidentiel
Région
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Département
24 - Dordogne
Ville
mareuil
Pays
France
Référence
1018-2426

Maison à vendre en France pour:

€ 330.000

Autenticiteit en karakter te overschot voor deze gerenoveerede boerderij op een opervlakte van 5658 m2 geleven aan een rustig landweggetje in de Périgord vert. Dit charmante huis, dat ooit een succesvolle B&B was, biedt 3 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, ruime salons en wel 2 ingerichte keukens, daar een deel van het huis is ingericht als luxueuze gite.Er is alsook een badkamer aanwezig voor mensen met een beperking (rolstoel). Op het domein, dat omringd is door uitgestrekte weiden met schitterende vergezichten op de Lizonne vallei, vinden we eveneens een schuur 260m2 die kan verbouwd worden tot 3de woning, een verwarmd zwembad met poolhouse en een grote boomgaard. Het geheel bevindt zich op de rand van een gezellig gehuchtje, op slechts 3 km van het centrum van Mareuil en 15 minuutjes rijden van Brantôme, het Venetië van de Périgord.

 Op ongeveer anderhalf uur rijden van Bordeaux, alsook de prachtige wijnvelden zijn zeker een must!

Cognac, Bergerac, Limoges, Aungoulême liggen alsook in de buurt en zijn zeker een bezoekje waard!

Voor de liefhebbers van rust en kalmte, die toch af en toe eens de sfeer van enkele toeristische toppers uit de buurt willen gaan opsnuiven.

Prachtige wandel en fietsroutes vind je alsook in de streek terug.

Wijzelf hebben de B & B 2 maand uitgebaat, en deze was direct compleet volzet, ondertussen zijn er al reserveringen voor volgend jaar.

Voorheen was dit alsook een bekende B & B en deze werd heel veel geboekt, via booking.com, maar de vorige eigenaars verbleven daar permanent, iets wat bij ons niet het geval was, bij ons was dit enkel in de maanden juli & augustus.

De gerenoveerde boerderij bestaat uit 2 verschillende woningen, en deze zijn volledig ingericht, zowel de keuken, de slaapkamers, de badkamers, alsook een aparte douche met lavabo en toilet voor mensen die niet zo goed te been zijn.

 

De keukens zijn volledig ingericht, met de éne een prachtig gasfornuis met warmeluchtoven, pizza-oven, grill, amerikaanse koelkast, microgolfoven, vaatwasser en wasmachine.

De andere keuken is een fornuis enkel op gas met oven, koelkast met vriesvak en microgolfoven, en alle benodigheden zoals borden, tassen, kommen, bestek, kortom alles is in beide keukens aanwezig.

Kortom, er kan direct gestart worden met de B&B, daar alles aanwezig is van meubelair tot handdoeken, en keukengerei, alsook voor de tuin is alles aanwezig.

In de éne gîte kunnen er in totaal 6 personen slapen, daar er 2 afgesloten slaapkamers zijn, met bijhorende badkamer, maar er zijn bedpoeven aanwezig voor evt. 2 kinderen/volwassenen

In de andere gîte is er een familie kamer, waar je in totaal 4 personen kan te slapen leggen, alsook is een reisbedje en eetstoel (met bijhorende dekens en lakens) aanwezig voor de allerkleinsten.

Er is een verwarmd zwembad,met een zeer energiezuinige warmtepomp.

Daar er een zeer grote boomgaard is, kunnen er ook vb tenten geplaatst worden, om evt. extra overnachtingen te bekomen, daar er in de inkomhall een extra douche en toilet is.

Deze prachtige woning is instapklaar voor mensen die hun droom willen nastreven!

 

Alsook ideaal als vakantie-woning voor de familie!

Mocht u toch nog inlichtingen en foto's wensen, dan kan ik u dit steeds bezorgen.

 

 

De afstand vanuit Gent is ongeveer 7u30 rijden, met 3 tussenstops

Vanuit Nederland (AC Huizen) ongeveer 11 uur rijden, met 2 tussenstops.

 

 

Autres informations

Surface habitable
535 m2
Terrain
5658 m2
Pièces
7
Chambres
5
Salle de bains
3
Situation
Hameau
Type chauffage
Chauffage Central Fioul, Bois
Eaux usées
Autre
Piscine
Oui

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: