Terug naar de website Website van de schilder

Maison à vendre en France:

Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Comfortabel, ruim half vrijstaand dorpshuis

Type de bien
Résidentiel
Région
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Département
46 - Lot
Ville
Bellefont-La Rauze
Pays
France
Référence
300729-2394

Maison à vendre en France pour:

€ 295.000

Verrassend ruim, sfeervol en comfortabel half vrijstaand dorpshuis uit 1860 met tuin en terrassen, gelegen aan de rand van een klein, rustig dorpje. De woning ligt op ca. 350 m van de rivier Le Lot met boothelling/aanlegplaatsen voor jachten en slechts 5 km van historische stadje Cahors. U kunt gemakkelijk naar Cahors fietsen en wandelen. In Cahors zijn winkels/weekmarkten, terrassen, bioscoop, trein-/busstations, veel bezienswaardigheden en een ziekenhuis. De woning ligt aan de rand van Natuurpark Parc Regional des Causes du Quercy en net ten zuiden van de Dordogne. U kunt in deze omgeving wandelen (route Santiago de Compostella), fietsen en watersporten. Bereikbaarheid: binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse en de vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden. Afstand tot Eindhoven 1000 km.

Deze ruime familiewoning (210 m2) met garage/berging (105m2) ligt op een perceel van 5112m2. Het is degelijk gerestaureerd, geïsoleerd/dubbel glas en dient hier en daar nog wat afgewerkt te worden. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering, water, elektra en internet/telefoon. Er zijn 2 houtkachels, 2 waterboilers, leidingen aangelegd voor centrale verwarming, leidingen voor vloerverwarming begane grond en geschikt voor warmte/terugwininstallatie.  

Indeling woning;

Begane grond; Entree/trap naar 1e woonverdieping, bergingen (53m2) en garage (4,35x9,65m), overdekte parkeerplaats onder terras.

U komt via de trap op de 1e verdieping (wonen, tuin en berg) met daar een gezellig terras (7x4m) met dubbele deuren naar de woonkeuken (8,75x4,75m) en dubbele deuren naar de hal met wc, meterkast, deur naar woonkeuken en mogelijkheid voor trap naar kelders.

Links van de woonkeuken is een ruime bijkeuken (4,5x3,5m) met aansluiting voor wasmachine en droger (deze ruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer en er zijn leidingen aanwezig voor een evt te realiseren eigen badkamer op de binnenplaats). Rechts van de keuken gaat u door dubbele deuren naar de grote gezellige woonkamer (9,35x4,40m) met tuindeuren naar de veranda (9x4m) en ruime tuin (180m2), berg en houthok. Mogelijkheid voor jacuzzi/zwembad.

Achter de keuken is het trappenhuis met links een deur naar de binnenplaats (16m2) en rechts een deur naar de berging/tuingereedschap (5m2) en een deur naar de tuin.

Via het grote trappenhuis met bordes en raam komt u op de 2e verdieping. Indeling: een grote overloop met 4 slaapkamers, 3 badkamers en vlizotrap naar de vliering.

Slaapkamer (5x3,80m), twee slaapkamers (3,14x3,55m) en één slaapkamer (4,60x4m) met eigen badkamer (2,30x2,55m) met douche, wastafel en wc. Daarnaast twee aparte badkamers. Badkamer (2,06x1,60m) met douche, wastafel en wc en badkamer (2,10x2,55m) met een wastafel en ligbad en met toegang tot een berging.

Binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse.

De vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden.

Skigebieden Pyreneeën op ongeveer 1,5 uur rijden

Afstand tot Eindhoven 1000 km.

 

Autres informations

Surface habitable
210 m2
Terrain
5112 m2
Pièces
7
Chambres
4
Salle de bains
3
Situation
Village
Type chauffage
Bois
Eaux usées
Tout-à-l'égout
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: