Terug naar de website Website van de schilder

Maison à vendre en France:

Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Huis , 5 slaapkamers in Ardèche (Zuid-Frankrijk)

Type de bien
Résidentiel
Région
Auvergne en Rhône-Alpes
Département
07 - Ardèche
Ville
Vallées d'Antraigues-Asperjoc
Pays
France
Référence
1411-2253

Maison à vendre en France pour:

€ 275.000

Na 20 jaar permanent verblijf in Zuid-Frankrijk keren we terug naar België en verkopen we ons huis gelegen in het midden van het departement Ardèche. Het gaat om een individueel huis met etage gebouwd in 1981 met een bewoonbare oppervlakte van 144 m2  op een terrein van 1630 m2. Alle vensters hebben dubbele beglazing en rolluiken. 

Het dak is volledig geïsoleerd. De tuin rond het huis bestaat uit 2/3 pelouse en 1/3 hellende begroeing in de vorm van smalle terrassen. Annex is er een veranda van 40m2.

Gelijksvloer bestaat uit salon (28m2), volledig gerenoveerde keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers(opp 12m2) WC, badkamer met bad. De étage omvat 2 grote slaapkamers ,WC en badkamer met douche en geeft een autonomie aan eventuele bezoekers. Woongedeelte is georiënteerd op Zuid-Oost. 

Riolering (assainissement non-collectif) is gerenoveerd met een septische put die voldoet aan nieuwste (strenge) regels. Alle kamers hebben CV-radiatoren (condensatiebrandketel uit 2012 met stookolie). 

De eigendom situeert zich in de vallei van de rivier Besorgues in de gemeente 07600 Vallées d’Antraigues-Asperjoc in het kleine gehucht Le Coutelier genaamd, op 5km van Vals-les-Bains (gerenoveerd thermaal station met open 50m zwembad en winkels voor alle basisbehoeften) en 12km van Aubenas (meerdere supermarkten en speciaalzaken).

Verder ligt op 7km het village de  caractère Antraigues en maakt de plek deel uit van het Parc Régional des Monts d’Ardèche op de grens tussen l’Ardèche Méridionale (zuiden) en l’Ardèche montagnard (noorden). De omgeving is voornamelijk bebost met kastanjebomen.

 

Autres informations

Surface habitable
144 m2
Terrain
1630 m2
Pièces
7
Chambres
5
Salle de bains
2
Situation
Hameau, Montagne
Type chauffage
Chauffage Central Fioul
Eaux usées
Fosse septique
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
energie_label_waarde
Logement énergivore
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
energie_label_waarde
Fortes émissions de GES
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: