Terug naar de website Website van de schilder

Maison à vendre en France:

Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Grote woonboerderij annex carport en bijgebouwen. In potentie 700 m2 woonoppervlak in casco op ruim 2.5 ha in Gers Zuid-Frankrijk.

Type de bien
Résidentiel
Région
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Département
32 - Gers
Ville
Séailles
Pays
France
Référence
19620701-466

Maison à vendre en France pour:

€ 179.000

A Biadère is gelegen in een sereen authentiek deel van Zuid-Frankrijk. Rijk aan wijnbouw nabij de geboortegrond van musketier d’ Artagnan en grenzend aan de vele wegen die leiden naar Santiago de Compostella

Wilt u wonen als God in Frankrijk? Dat kan!

In het prachtige Toscane van Frankrijk ’de Gers’ (32) vind u – omringd door wijnvelden en met het zicht op de Pyreneeën - een heerlijke stille serene plek waar u uw dromen over leven-in- Frankrijk alledaagse werkelijkheid kunt laten worden.

Op een glooiende kavel (ruim 2,5 hectare) met uitzicht op uw eigen bos, vele bomen die deze kavel omringen en met aangrenzend een eigen fruitboomgaard treft u een boerderij uit de 17e eeuw welke in potentie 700 m2 woonoppervlak in zich heeft.

De boerderij heeft een origineel deel uit de 17e eeuw, een Maison de Maître uit eind 19e eeuw en een overkapping.

Droomt u van veel ruimte met mooie authentieke elementen en waar gewerkt is met mooie bouwmaterialen?

Droomt u van veel ruimte welke u nog volledig naar uw hand kunt zetten en deinst u niet terug voor aanpakken?

Deze van origine wijnboerderij biedt u deze volgende stap! 

Beschrijving A Biadère:

Het gehele maison de maître is voorzien van een nieuw geïsoleerd dak en nieuwe kozijnen met dubbel glas. De vier kamers (elk ongeveer 23m2) met elk een eigen haard(plek) zijn voorzien van nieuwe vloer- en plafonddelen en stucwanden. 

De authentieke boerderij heeft een nieuw geïsoleerd dak met daarin diverse grote dakramen. Er is een aanvang gemaakt met het aanbrengen van een zoldervloer over het gehele oppervlak van de linkervleugel van de boerderij. Deze dient nog te worden voltooid. De vloerdelen hiervoor zijn aanwezig. 

Dit geldt ook voor de deuren en raamkozijnen voor dit deel van de boerderij. Ook hiervoor zijn deuren en ramen aanwezig.

De linkervleugel van de boerderij telt in totaal 6 ruimtes met elk een open haard of de mogelijkheid hiertoe. Er is een 7e ruimte met een toilet en aansluitingen voor douche, wasmachine e.d.

De boerderij bestaat uit een U-vorm. Rechts van de binnenplaats bevinden zich 3 grote ruimten met elk een oppervlak van ongeveer 70m2. Het geheel heeft een volledig nieuw dak en 2 van de 3 ruimten hebben dakisolatie. In deze vleugel zijn de diverse ruimten voorzien van openslaande strakke aluminiumdeuren en mooie houten raamkozijnen in jaren 30 stijl. Ook hier bevinden zich aansluitingen voor water, gas en licht.

Carport: 58m2

Het pand en de plek zijn ook uitermate geschikt voor een bed & breakfast. 

 

De originele vraagprijs van € 225.000,- na remigratie naar Nederland is verlaagd naar een meer dan reële vraagprijs van

€ 179.000,-. 

Voor meer informatie kunt u bellen met: 06 1433 9149 of 06 814 77 094 

Op 15 km afstand bevindt zich het middeleeuws stadje Eauze met haar route naar Santiago de Compostella in Spanje. In Eauze treft u allerhande voorzieningen w.o. winkels, scholen (basis, middelbaar), sport en uitgaan.

Op 15 km afstand bevindt zich de geboorteplaats en geboorte- chateau van d’Artagnan; een van de drie musketiers.

Op 15 km afstand bevindt zich het salsa-hart van de Gers: Vic Fesenzac.

Op 35 km afstand kunt u heerlijk winkelen in de rue de pieton (voetgangersstraatje) in Auch waar een enorme basiliek waakt over de prachtige stad.

Op 45 km afstand ligt Marciac: het jazz hart van Frankrijk en de woonplaats van de wereldberoemde jazz musicus Winton Marsalis

Toulouse en Bordeaux: respectievelijk 100 en 150 km spreken elk voor zich. 

Autres informations

Surface habitable
700 m2
Terrain
25000 m2
Pièces
16
Situation
Rural
Type chauffage
Bois
Eaux usées
Fosse septique
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 0
Logement économe
energie_schaal
Logement énergivore
on calculé
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 0
Faible émission de GES
energie_schaal
Fortes émissions de GES
on calculé
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!
Parce que l'achat d'une maison en France est à votre avis, ces offres peuvent également vous intéresser: