Pour créer des favoris s'il vous plaît connectez-vous en premier.

Gerenoveerd landhuis met panoramisch uitzicht in Sully, Bourgogne

Type de bien
Résidentiel
Région
Bourgogne en Franche Comté
Département
71 - Saône-et-Loire
Ville
Sully
Pays
France
Référence
1-2637

Maison à vendre en France pour:

€ 235.000

Néerlandais

Te koop in Sully (71360, Saône-et-Loire), een ruim, licht, en charmant huis met een panoramisch uitzicht over het dal van de Drée en het kasteel van Sully, het juweel van de Franse renaissance. Het huis ligt rustig, met een wei omgeven door eiken en hagen, en een klein bos dat ruimte biedt aan de natuur en vele vogelsoorten. Het totale oppervlak is ongeveer een hectare (9192 m2).

Het huis is gerenoveerd tussen 2013 et 2018 en is goed geïsoleerd (Frans energielabel D, 217 kWh/m2/jaar) met alle ramen voorzien van dubbel glas. Het is voorzien van elektrische verwarming en een elektrische warm-water boiler. Het woonoppervlak is 179 m2. Alle muren, plafonds, deuren, en ramen zijn geschilderd met biologische minerale verf, die goed beschermt tegen micro-organismen en algen. Dit garandeert een gezond binnenklimaat. Op de begane grond : huiskamer (22,1 m2) met een houthaard, keuken met een eethoek (16,5 m2), badkamer, toilet, en een werkkamer of slaapkamer (20,6 m2) met openslaande deuren naar een terras op het oosten. De huiskamer en keuken geven via openslaande deuren ieder toegang tot een terras op het zuiden, dat weer toegang biedt aan een lager gelegen overdekt terras. De vloeren zijn van eikenhout. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, een elektrische oven en een elektrische stoomoven. Op de eerste verdieping: twee grote slaapkamers (25,4 m2 et 18,8 m2), een kleinere slaapkamer (9,8 m2) en een kledingkamer. De vloeren zijn van bamboe. Er is een grote kelder onder het huis (40 m2), te bereiken van de begane grond via een trap aan de buitenkant van het huis, en direct vanaf het lagergelegen terras. Er is een aansluiting voor een wasmachine en vele stopcontacten. Er is ruimte op eigen terrein om meerdere auto’s te parkeren. Er is ook een laadpunt voor een elektrische auto.

6 km van dorp met winkels 17 km van de stad Autun

Autres informations

Surface habitable
179 m2
Terrain
9192 m2
Pièces
5
Chambres
4
Salle de bains
1
Situation
Village, Hameau, Rural, Forêt
Type chauffage
Electrique
Eaux usées
Fosse septique
Piscine
Non

Consommation énergétique

DPE valeur : 217
Logement économe
energie_schaal
energie_label_waarde
Logement énergivore
Consommations énergétiques (en énergie primaire) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kWhEP/m2.an

Émissions de gaz à effet de serre

GES valeur : 7
Faible émission de GES
energie_schaal
energie_label_waarde
Fortes émissions de GES
Émissions de gaz à effet de serre (GES) pour le chauffage, la production d'eau chaude sanitaire et le refroidissement Indice de mesure : kgeqCO2/m2.an

Meer weten over dit huis?

Vous pensez: je voudrais acheter cette maison en France? Alors, demandez plus d'informations sans aucune obligation. S'il vous plaît utiliser le formulaire de information sur cette page. Nous sommes heureux de vous aider à réaliser l'achat de cette maison!

Plus de renseignements
Intéressé à acheter cette maison en France? Demandez plus d'informations sans aucune obligation!