Terug naar de website Website van de schilder
To save favorites please log in first.

Mooie authentieke woonboerderij in het midden van Frankrijk. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Type of property
Residential, Other
Region
Centre
Department
36 - Indre
City
Vijon
Country
France
Reference number
1962-829

House for sale in France for:

€ 199.500

  1. Authentieke woonboerderij met zwembad. Niet ver van 2 grote steden. Geschikt voor permanente bewoning, verhuur en bed and breakfast. Gelegen aan de rand van een klein dorpje met vrij uitzicht over glooiende heuvels, op steenworp afstand van de Limousin.

De boerderij heeft een ruime woonkamer met open haard. De keuken grenst aan de woonkamer en is onlangs gemoderniseerd. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en grote badkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en deze is bereikbaar met een gietijzeren wenteltrap. Tevens heeft de boerderij een grote grange, geschikt om 2 auto's in te parkeren. 

De stallen zijn nu verbouwd tot chambres d'amis, dus geschikt als gastenverblijf, met een woonkeuken, seperate slaapkamer en badkamer.

De omgeving van Boerderijcamping Fermette in Vijon kent typische kleine keien huisjes die het gebied markeren, kasteeltjes of grote kastelen, wel of niet bekend, staan er in overvloed. De één prachtig gerestaureerd, de ander hopeloos vervallen. Le Berry is rijk aan cultuur en bouwwerken. Het bezit naast de vele kastelen ook tal van basilieken en grote kerken. Een bezoek aan het kasteel van Boussac, Culan of Sarzay is zeker de moeite waard evenals het middeleeuwse dorpje Toulx Saint Croix. Het kasteel van Sarzay was geliefd bij George Sand, de feministe van de 19e eeuw. Zij had veel vrienden zoals Chopin, Balsac en vele anderen die zij regelmatig uitnodigde op haar landhuis in Nohant-Vic. Het is de moeite waard om dit te bezoeken. Er zijn ook vele tuinen waarvan een groot deel momenteel weer in hun oude glorie herstelt worden. De bekendste tuin is Les Jardins de Drulon en bevindt zich in Loye-sur-Arnon.

De boerderij is gelegen op 850 km vanaf Utrecht. Parijs ligt 350 km ten noorden van de boerderij. Dichtsbijzijnde steden la Chatre en Boussac liggen op 24 en 13 km afstand.

Other information

Habitable surface
110 m2
Terrain
35000 m2
Rooms
6
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Situation
Hamlet
Type of Heating
Electric, Wood
Wastewater
Septic tank
Pool
Yes

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: