Terug naar de website Website van de schilder
To save favorites please log in first.

Voormalige graanmolen te koop

Type of property
Residential, Other
Region
Bourgogne en Franche Comté
Department
89 - Yonne
City
Fulvy
Country
France
Reference number
031257-417

House for sale in France for:

€ 310.000

Le Moulin de Fulvy is een voormalige graanmolen gebouwd in 1850 en is een groot gebouw van 18 bij 18 mtr met 3 verdiepingen plus kelders. Het staat op 2244 m2 eigen grond. Geschikt voor bewoning, B & B, en met nog veel meer opties voor gebruik.

Het grote huis is grotendeels gerenoveerd met 10 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers met open keuken, een grote eetkamer met keuken en bar, een leeskamer en een garderobekamer. Alles toegankelijk via de ruime hal beneden en boven. Het huis is in gedeeltes (gîtes) op te splitsen. Er is ook nog een gedeelte van 7 extra kamers op de tweede etage om verder te renoveren. Op de bovenste etage zijn grote zolders en onder het huis verschillende kelders voor opslag. 

Zie voor foto,s van de kamers op www.lemoulindefulvy.nl

Momenteel is het huis in gebruik als familiehuis met goedlopende verhuur in de zomer. De voormalige molenaarswoning aan de voorkant van het huis met woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer kan worden afgesloten van de rest van het huis waardoor bij verhuur de eigenaar z'n eigen privéruimte kan hebben.
Verwarmen wordt nu gedaan met losstaande electrische verwarmingselementen. Er is echter voldoende mogelijkheid om middels zonne-energie of hout/palletkachels te gaan verwarmen.
De tuin is aan de achterkant en zijkant gelegen en onder het huis door loopt een beek en aftakking van de rivier de Armancon. Het perceel is volledig vrij gelegen. De originele dependance, 160 m2, bestaat uit een dubbele garage en 2 schuren en is nog in goede staat. Vanuit de achterkant van het huis kom je via een ijzeren trap op het verhoogde terras van 100 m2. De tuin is door de eigenaar nieuw aangelegd en is zeer privé door mooie conifeer-en laurierhagen.

Fulvy is een klein dorpje aan de D905 tussen Tonnerre en Montbard. Het huis ligt net buiten het dorp, geheel vrij. Fulvy heeft een kleine hechte gemeenschap van 170 personen met een paar gezinnen "import", oa. een Engels gezin, onze overburen. Een school, buurtsuper, bakker en slager vind je op 4 km in Ancy-le-Franc. Meer scholen, grote supermarkten, zwembaden etc. zijn er op 20 km in Tonnerre en Montbard. Op 1 km van het huis ligt het Canal de Bourgogne waarlangs het goed fietsen is op de nieuw aangelegde fietspaden.

in Montbard op 20 km afstand is het TGV treinstation dat een goede snelle verbinding met o.a. Parijs en Dijon geeft. Fulvy ligt centraal m.b.t. de mooie Bourgondische steden Dijon, Auxerre en Troyes. En vlakbij goede wijnstreken zoals Chablis en Beaune. De streek heeft verder vele bezienswaardigheden zoals kastelen en abdijen. Hierdoor is het hier niet alleen goed wonen maar zijn er ook vele toeristische mogelijkheden. Een streek in opkomst!

Other information

Habitable surface
450 m2
Terrain
2244 m2
Rooms
15
Bedrooms
9
Bathrooms
4
Situation
Rural
Type of Heating
Electric
Wastewater
Septic tank
Pool
No

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
energie_label_waarde
High energy consumption residence
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: