Terug naar de website Website van de schilder
To save favorites please log in first.

FP.011 – Woonhuis, gite + zwembad in de Dordogne – Vr.prijs 349.000 €

Type of property
Residential
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Department
24 - Dordogne
City
Condat sur Vézère
Country
France
Reference number
FP011-215

House for sale in France for:

€ 349.000

Rijk geheel bestaande uit zeer ruim principaal huis, gezellige complete vakantiewoning,
ruim open én een overdekt terras, dubbele garage en zwembad riant gelegen in mooie tuin van 4600 m². Prima afscheiding, entree, parking etc. Uiterst rustige ligging centraal in kern van klein dorp in de Dordogne.

Sterke punten: Veel karakter en authenticiteit, veel ruimte voor beleving, hobby en gasten ! Goede staat van onderhoud. Mooi zwembad, mooie tuin en veel terras.
?Zeer ruim en rijk huis met op begane grond naast een toilet natuurlijk in lijn een keuken met alles erop en eraan plus bergingsruimte, eetkamergedeelte met mooie ‘ingelegde kleine keitjesvloer’ ( in het Frans ? pizée ) en hier ook een gezellige houtkachel. Daarnaast een zithoek die naar eerste verdieping open is ( mezzanine ) en deze zithoek wordt gescheiden door een grote open haard die naar 2 kanten open is. Aan de andere kant hiervan nog een zithoek. En dan daarachter nog een grote open kamer met TV en bureaufunctie. Eigenlijk dus 5 ruimtes die gezamenlijk een “loftachtig” beeld geven.

Aan de tuinkant eerst een royaal mooi natuurstenen terras en daarna de parktuin en aan de andere kant een soort van binnenplaats met aan de andere kant de 2e woning en het grote overdekte terras.

Op de eerste verdieping aan de ene kant van de mezzanine met bibliotheek de master bedroom met een badkamer en apart toilet, en aan de andere kant 2 slaapkamers met ook weer een badkamer en apart toilet. Daarboven een grote zolderkamer met 2 slaapgedeeltes en een toilet.

Het 2e huis is meer een gîte met beneden een ruime woonkamer en een half afgescheiden keuken. Boven 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is ook verwarming in dit huis en helemaal top is natuurlijk dat grote overdekte terras ernaast aan de rechterkant.
En daarnaast vinden we nog een deur naar een ietwat lager gelegen ‘cellier’ een soort van provisiekelder; ideaal voor wijn, conserven en zomerfruit.
Aan de andere kant, links dus van gîte, een dubbele garage maar daarboven ruime open zolder die mogelijk ook nog bij 1e verdieping van gite getrokken zou kunnen worden.

Het zwembad meet 12 bij 6 meter, heeft een roldek om het af te sluiten en is ook conform strenge eisen helemaal omheind met een hekwerk. Plus mooie terrassen voor het betere zonnen. Verder is de techniek allemaal keurig in orde en is het complex aangesloten op het openbaar riool; dus geen privé- septictank. Buiten de houtkachel om is de verwarming op elektriciteit middels radiatoren.

Condat-sur-Vézère is een leuk dorp met vakwerkhuizen en verschillende historische gebouwen als een ‘donjon’, 2 kasteeltjes en een romaanse kerk uit de 13e eeuw. En verder de charme van het riviertje de Vézère. Locatie op 10 min. van Montignac, 20 min. van Brive en op 30 min. van Sarlat en Perigueux.
Voorts ook Lascaux op 8 km en op 5 min. vinden de A89 voor snel reizen naar alle kanten. Vliegvelden Bergerac en Brive allebei op een dik half uur, en Condat heeft zelf een treinstation.

Meer informatie: http://www.franceproperties.nl/fp011

 

Locatie op 10 min. van Montignac, 20 min. van Brive en op 30 min. van Sarlat en Perigueux.
Voorts ook Lascaux op 8 km en op 5 min. vinden de A89 voor snel reizen naar alle kanten. Vliegvelden Bergerac en Brive allebei op een dik half uur, en Condat heeft zelf een treinstation.

Other information

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: