Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

Vrijstaande authentieke boerderij in de Tarn-et-Garonne

Type of property
Residential
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Department
82 - Tarn-et-Garonne
City
Garganvillar
Country
France
Reference number
82100TG-2485

House for sale in France for:

€ 229.000

Op zo'n 50 minuten rijden vanaf luchthaven Toulouse ligt deze authentieke 'Lomagnol'; een grote, vrijstaande boerderij zonder vis-á-vis in een rustig dorpje in de Tarn-et-Garonne.

Omringd door zonnebloemen en veel groen, kijk je vanaf de open veranda (27m2) uit op een heuvel met de plaatselijke kerk. Het huis is aan alle zijden omringd door tuin en biedt daarmee veel leuke zitplekjes en is een ideale plek voor mensen met groene vingers. Er is een grote overdekte garage (66m2) aanwezig en een inpandig atelier (67m2, de oude koeienstal) voor opslag of als klus- of hobbyruimte. Aan beide kanten van het huis biedt het dak ruime overkappingen (in totaal zo'n 125m2).

Het huis is via 2 kanten te benaderen via een ruime hal (24m2) die over de lengte van de gehele woning loopt. De woning heeft veel authentieke elementen, zoals de grote, sfeervolle open haard in de woonkamer, de plafonds van houten balken en de bekende 'tomettes' vloeren. Tegelijkertijd beschikt de woning over een moderne badkamer met inloopdouche (6m2), een los toilet, een grote leefkeuken (33m2), een fijne werkkamer (7m2) een zeer ruime slaapkamer met inbouwkasten (23m2) en een woonkamer (32m2). De keuken biedt ook nog eens 4 slaapplekken in de vorm van een bedstee. De ruime bijkeuken (17m2) dient als washok en biedt ook nog extra ruimte. Hiermee is het huis van alle gemakken voorzien. De zolder is op dit moment niet in gebruik als woonruimte, maar biedt eventueel mogelijkheden tot het uitbreiden van het woonoppervlak.

In 2022 is de stoppenkast gemoderniseerd en zijn meerdere radiatoren, het toilet en de oven vervangen. De werkkamer is geheel gerenoveerd en bijna het hele huis is binnen opnieuw geschilderd. De radiatoren werken op stookolie en de woonkamer en keuken hebben daarnaast een houtkachel.

De gehele inboedel is over te nemen. Het huis wordt op dit moment permanent bewoond en is dus instap klaar. 

Het dorp heeft een depot de pain en een basisschool en de buurvrouw verzorgt sport- en danslessen in de salle des fêtes, waar ook regelmatig soirees dansantes worden georganiseerd.

Op 15 minuten afstand zijn alle faciliteiten aanwezig (meerdere supermarkten, bouwmarkten, winkels, restaurants, bakkers, etc).

Neem voor meer informatie, foto's of vragen gerust contact op.

Other information

Habitable surface
145 m2
Terrain
3000 m2
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Situation
Village
Type of Heating
Oil-fired Central Heating
Wastewater
Septic tank
Pool
No

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: