Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

Provençaalse villa met groot zwembad in Zuid Ardêche

Type of property
Residential
Region
Auvergne en Rhône-Alpes
Department
07 - Ardèche
City
st Alban Auriolles
Country
France
Reference number
04022-1556

House for sale in France for:

€ 290.000

Te koop prachtige Provençaalse vrijstaande villa met groot zwembad op een ruim bosperceel. Het huis heeft veel privacy, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer, moderne keuken, gezellige comfortabele woonkamer, grote garage, washok, berghok en gedeeltelijk overdekt zonnig terras. Het ligt in de zuidelijke zonnige Ardèche bij Ruoms en Vallon pont d'Arc en bij de rivieren/gorges Ardèche en Chassezac. 

Dit familiehuis is in 2002 door de huidige nederlandse eigenaar gebouwd. Het huis is altijd als familiehuis gebruikt. Het ligt op een groot bosperceel aan de rand van een groot natuurgebied en heeft veel privacy. Het huis ligt bij de rivieren en gorges Ardeche en Chassezac,Ruoms, Vallon Pont d'Arc en Balazuc. In deze omgeving is veel te doen voor de mens die rust en natuur zoekt of de sportieve mens ( wandelen, zwemmen, kanoën, speleologie of canyoning) of de culturele mensen. Binnen een afstand van een kilometer bevinden zich bijvoorbeeld 3 kastelen en wijnhuizen. Elke dag is er in de omgeving wel een markt of andere activiteiten.

Het huis heeft een provençaalse uitstraling en is van binnen modern, geisolleerd en goed onderhouden. Alle ramen zijn voorzien van horren en luiken. Er is een moderne badkamer met toillet en een apart toillet op de bovenverdieping. De drie slaapkamers zijn ruim en licht. De ruime woonkamer heeft een houtkachel en op drie toegangen naar het zonnige terras. Het terras is gedeeltelijk overdekt en loopt door over de hele achterkant van het huis. Aan het terras ligt ook het grote zwembad van 10x5 m. Het zwembad is omheind en altijd goed bijgehouden. De siemens keuken is voorzien van vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vierpitsgasstel. 

De linkerkant van het huis bestaat uit twee verdiepingen. De bovenste verdieping is het slaapgedeelte. Op de begane grond bevindt zich de ruime garage, groot washok en een voorraadkamer. De woonkamer en keuken zijn onderkelderd en daar bevindt zich zwembadinstallatie. De septictank bevindt zich voor het huis en ligt lager waardoor de afvoer uitstekend is. Gas, licht en elctriciteit zijn up to date en funktioneren prima.

Het huis ligt op een bosperceel en geeft veel privacy. Op het terrein is voor het huis ruim gelegenheid om te parkeren. Toegang is dmv een poort.

 

Het ligt midden in de Zuidelijke Ardêche bij de rivieren, gorges, Vallon pont d'Arc, Ruoms, Balazuc en Barjac. Het gebied kenmerkt zich door rivieren, gorges, wijngaarden, heuvels, rotsen, bossen en pittoreske dorpen en stadjes.

Other information

Habitable surface
92 m2
Terrain
1683 m2
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Situation
Forest
Type of Heating
Gas-fired Central Heating
Wastewater
Septic tank
Pool
Yes

Energy consumption

DPE value : 181
Economic residence
energie_schaal
energie_label_waarde
High energy consumption residence
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 49
Low greenhouse gas output
energie_schaal
energie_label_waarde
High greenhouse gas output
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: