Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

Maison en Pierres

Type of property
Residential
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Department
11 - Aude
City
Monze
Country
France
Reference number
230274-1448

House for sale in France for:

€ 255

Temidden van de wijnvelden en heuvels ligt ons huis “op het zuiden” met een adembenemend uitzicht vanuit alle kamers en volledig vrij dakterras. Het dorp heeft een zeer open, actieve gemeenschap met veel (jonge) Franse bewoners en daarnaast een zeer internationale kern. Wij verkopen ons huis omdat wij bezig zijn met nieuwbouw in hetzelfde dorp. Ons huis is in optimale staat van onderhoud en beschikt over zeer ruime kamers, voorzien van modern comfort. Het gebouw “en Pierres” dateert uit 1649 en is getransformeerd in een zogenoemde loft stijl, waarbij de originele elementen van de oude wijncuves bewaard zijn gebleven. De buitenruimte/cour is 30 m/2 en heeft een modern klein zwembad met barbecue en daarnaast een zonneterras van 15 m/2 waar u volledig onbespied kunt genieten van de zon en  volledig vrije en prachtige uitzicht.

Begane grond: moderne, volledig ingerichte, recente en zeer ruime open eetkeuken (ca 30 /2), salon(50 m2) en twee opslagruimtes (oude wijncaves) van 2 x 10  m/2.

via een karakteristieke, decoratieve en gemakkelijk begaanbare trap komt op de eerste etage waar u aantreft: een ruime en lichte vide (20 m/2) . Een chambre parental (24 m/2) met een ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Een logeerkamer van 16/m en een van 14 m/2 met apart toilet en inloopdouche. Het geheel heeft hoge, goed geïsoleerde schuine balkenplafonds.

via de vide komt u op de eerder beschreven cour en het zonneterras.

ons dorp ligt 7 kilometer van Trebes met het Canal du Midi en zijn vele winkels en restaurants, Carcassonne met vliegveld, de wereldberoemde cite en prettige binnenstad is op slechts 10 kilometer afstand. Autoroute op 8 kilometer met als top attracties het strand ( half uurtje), de Pyreneeën en Spanje. Aantrekkelijke steden: Narbonne, Perpignan, Toulouse, Beziers, Montpellier, Barcelona enz.

voor liefhebbers van prachtige, ongerepte natuur, wandelaars, fietsers (VTT), niet te vergeten goed voedsel    ( twee restaurants op loopafstand) en natuurlijk WIJN een Eldorado.

ook skien in de winter en naar het strand is zonder grote inspanning of files onder handbereik!

Other information

Habitable surface
190 m2
Terrain
0 m2
Rooms
2
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Situation
Village
Type of Heating
Electric
Wastewater
Sewerage
Pool
Yes

Energy consumption

DPE value : 220
Economic residence
energie_schaal
energie_label_waarde
High energy consumption residence
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 7
Low greenhouse gas output
energie_schaal
energie_label_waarde
High greenhouse gas output
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: