Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

FP 017 - Corrèze - royaal appartement in dorp - 69.000 €

Type of property
Residential
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Department
19 - Corrèze
City
Perpezac le Blanc
Country
France
Reference number
FP017-215

House for sale in France for:

€ 69.000

FP 017 - Corrèze - royaal appartement in dorp - 69.000 € Charmante dorpswoning uit 1885 midden in pittoresk dorp in de Corrèze. Complete leefkeuken, woonkamer met 'cantou', 2 royale slaapkamers en 2 complete badkamers, terras en tuin aan achterzijde met privacy en royaal uitzicht. Bewoonbare opp. 80 m2 - totale perceelopp. 185 m2 Sterke punten: helemaal af - geen geïsoleerde ligging - weinig kosten en onderhoud - sfeer !

???Woonkamer op niveau van de straat met voordeur en slaapkamer met uitzicht. Leefkeuken een verdieping lager met openslaande deuren naar tuin en terras. Hier ook badkamer met douche en toilet en een berging met boiler en aansluiting voor wasmachine. Op zolderniveau grote slaapkamer en badkamer met ligbad en toilet. Verder propaanballon voor verwarming en koken op gas. Geheel opgetrokken uit de rijke gele natuursteen en gedekt met origineel leien dak. Het is rond 2000 volledig gestript en helemaal verbouwd van boven tot onder. Dus alles is nieuw: elektriciteit, sanitair, keuken, isolatie, ramen, verwarming, trappen, etc. Aansluiting op het gemeentelijk rioolsysteem, dus geen individueel septic systeem om te onderhouden. Locatie: in het centrum van het kleine pittoreske dorp Perpezac Le Blanc met als bijna buurman een bakker die nog het brood maakt in een houtgestookte oven. Verder lokale bar/tabac en een klein hotel/ restaurant. Op 2 km het dorp Ayen met basiswinkels en op 10 km het plaatsje Objat met alle commerces, supermarkten en een gezellige zondagmorgen markt. Brive-la-Gaillarde met alles, vliegveld, treinstation en autowegen op 20 min ?

500 km van Parijs.

Other information

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: