Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

FP.018 – Nadaillac – Dordogne – woonhuis + gîte rural – Vraagprijs: 367.500 €

Type of property
Residential
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Department
24 - Dordogne
City
Nadaillac
Country
France
Reference number
FP018-215

House for sale in France for:

€ 367.500

FP.018 – Nadaillac – Dordogne – woonhuis + gîte rural – Vraagprijs: 367.500 € Charmant woonhuis én groot vakantiehuis op stuk grond van 8000 m² gelegen in de campagne van het dorp Nadaillac ongeveer 20 km ten zuiden van Brive-la-Gaillarde. Dus nagenoeg op de grens van Corrèze aan de oostkant en de Dordogne aan de westkant. In kleine hameau met 3 andere huishoudens. Groentetuin, kippenren, broodoven, bos, het is er allemaal. En verder een heerlijke rust en compleet in het groen. Geheel verkeert in een prima staat en is direct bewoonbaar en te exploiteren. Sterke punten: 2 complete huizen, zeer rustige ligging maar vlakbij alles ! bij uitstek geschikt voor self supporting leven. Plus prima verhuurmogelijkheid. Plenty charme !!

Het woonhuis is geheel van natuursteen en heeft een rood leiendak. Op de begane grond een royale woonkamer met in de ene hoek een badkamer en een compleet ingerichte keuken, en aan de andere kant een grote cantou = open haard, met een ideaal gesloten installatie voor zeer zuinige houtverbranding. Maar ook open vuur is mogelijk. Boven 2 slaapkamers en een overloop met ruime kast. Terras op het zuiden en van daaruit ook toegang naar schuurtje voor tuinspullen en open schuur met perfect functionerende broodoven. Onder een waskelder en een voorraadkelder. Naast de houtkachel in cantou zijn er nog een paar elektrische radiatoren voor bijverwarming. Het zeer ruime vakantiehuis is recent geïnstalleerd in een grote schuur en verkeert in een tiptop staat. Het staat op ongeveer 50 meter van de principale woning en heeft een eigen ingang met grote poort. Na entrée een kleine en primitieve keuken maar daarna een zeer ruime en gezellige salon. Daarnaast ruimte met een weldadige surprise in de vorm van een grote jacuzzi waar je met de hele familie in kunt en hierbij keurig sanitair. Boven 2 ruime slaapkamers met beide een eigen badkamer en daartussen nog een mansardekamer. Op de begane grond vanuit de woonkamer doorgang naar ruim buitenterras op het zuiden en geweldig uitzicht over de groene natuur. Onder dit terras een enorm regenwaterreservoir. Ook geheel van natuursteen met een nagenoeg nieuw dak dus. Heeft trouwens ook een complete CV-installatie op olie. De locatie is pure rust maar op paar km van primaire commerces en dus op 20 min. van de grote stad Brive met alles erop en eraan. Ook het vliegveld ligt maar op 5 min. maar compleet niet onder de aanvlieglijn. Dagelijkse verbindingen met Parijs en verder een aantal keren per week met oa Londen en Amsterdam wat in het seizoen geïntensiveerd wordt. Vanaf de autoweg richting Toulouse in het zuiden is het nog ongeveer 5 min. over kleine weggetjes. Ook het “Lac du Causse” ligt vlakbij wat dus perfecte mogelijkheden geeft voor watersport. Bereikbaarheid via autowegen, vliegveld en treinstation ( Brive ) zijn dus een absolute topper voor dit object terwijl niets ook maar een centje stoort qua overlast ! Daarnaast is het genieten van een mooi klimaat in een afwisselende groene omgeving. Al met al een droomspot voor diegenen die zelf rustig willen wonen van de drukke wereld af maar ook weer niet te ver weg van comfort en beleving. Comfortabel eigen woonhuis met relatief weinig kosten; topvakantiehuis voor exploitatie en daarmee regenereren van inkomsten en alles klaar voor een almost selfsupporting leven met kippenren en -hok, grote afgezette groentetuin en eigen bos voor openhaardhout. En dan sta ik nog niet stil bij grijs water, de vijgen- en notenboom en het zelf bakken van overheerlijk brood en pizza’s in eigen oven.

500 km van Parijs.

Other information

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: