Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

​Referentie FP.022 – Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie - Vraagprijs 249.000 €

Type of property
Residential
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Department
19 - Corrèze
City
Perpezac le Blanc
Country
France
Reference number
FP022-215

House for sale in France for:

€ 249.000

FP-022 – Ecologisch huis met pool en tennis – Vr. prijs: 249.000 €

Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie. Hele rustige spot met veel natuurbeleving en prachtig uitzicht, veel terras én zwembad én tennis.

Nieuwe opgang, hobbyruimte/opslag en carport. Prima staat van onderhoud.

 

Sterke punten: direct genieten, lage kosten en veel beleving ! Alles gelijkvloers, prachtige doorkijkbeelden in het huis, veel contact met de natuur, ‘s zomers aangename temperatuur in huis en ’s winters weinig verwarming. Authentieke houtkachel. Nieuwe ondergrondse hobbyruimte, carport, ruime parking en nieuwe opgang. Supermooie plek en een zeer scherpe prijskwaliteitverhouding. En natuurlijk pool en tennis ‘on the spot’ tegen uiterst lage kosten. 

 

Het ecologische hier zit hem vooral in het feit dat dit huis een grasdak heeft. Het is eigenlijk een grote platte bungalow met daarop een plat dak waarop een stevige laag grond ligt met gras aan de bovenzijde. Naast de voordelen van een optimale isolatie ook geen risico’s met bijv. stormschade en geen kosten van onderhoud. Af en toe alleen maar met de grasmaaier erover heem crossen.

Alle ruimtes dus op begane grond niveau. Royale woonkamer van 45 m² met een terras op het NO én een terras op OZ. Halfopen ruime keuken van ong. 18 m² met veel kasten en lades en 5 lopende meters aanrecht/werkplek. Plus grote berging van 6 m² annex.

Keuken is volledig ingericht t/m afwasmachine, grote oven, 5 pitten gas en in prima staat. Naast woonkamer nog een ruime salon, nu in dienst als kantoor/atelier maar kan ook door dubbele deuren prima gastenapp. zijn met eigen sanitair en slaapkamer. Plus terras op ZW.

Master bedroom aan NO zijde met aparte dressing en badkamer met wastafel, douche en toilet. Aan ZW-zijde grote en kleine slaapkamer plus ook weer doucheruimte met wastafel en toilet apart. En momenteel

Het huis is gebouwd in 1993 en het waren toen eigenlijk 3 appartementen; en is in 2004 compleet verbouwd en omgeturnd tot één groot huis. Muren en dak van 30cm gasbeton en daarmee al stevige isolatie naast nog eens het vegetatieve dak. Plus natuurlijk dubbel glas. Verwarming middels elektrische radiatoren en voor de gezelligheid staat er een perfect functionerende oude Godin.

Het geheel maakt deel uit van een kleine copropriété. Dit zijn 4 huizen Nederlandse eigenaren en gezamenlijk hebben zij op 200 meter van het huis een zwembad ( 12 x 6 m. – geen chloor ) en een tennisbaan. Volledig dus het plezier van deze extra’s maar voor slechts een paar honderd euro per jaar. Onderdeel van het gezamenlijke bezit is verder nog een stuk bosland met volop hout voor iedereen.

Locatie is in de campagne van Perpezac le Blanc. Complete rust maar dicht bij alles !

500 km van Parijs.

Other information

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: