Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

​Referentie FP.022 – Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie - Vraagprijs 219.000 €

Type of property
Residential
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Department
19 - Corrèze
City
Perpezac le Blanc
Country
France
Reference number
FP022-215

House for sale in France for:

€ 219.000

?Referentie FP.022 – Zeer comfortabel, praktisch en ecologisch huis op schitterende locatie - Vraagprijs 219.000 € Hele rustige spot met veel natuurbeleving en prachtig uitzicht, veel terras én zwembad én tennisbaan. Prima staat van onderhoud. Sterke punten: direct genieten, ecologisch, lage kosten en veel beleving. Alles gelijkvloers, prachtige doorkijkbeelden in het huis, veel contact met de natuur, zomers aangename temperatuur in huis en in de winter weinig verwarming. Plus een supermooie plek en zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Het ecologische hier begint vooral door het feit dat dit huis een grasdak heeft. Het is eigenlijk een grote platte bungalow met daarop een plat dak waarop een stevige laag grond ligt met gras aan de bovenzijde. Naast een optimale isolatie ook de voordelen van geen risico voor stormschade en geen kosten. Alleen af en toe met de grasmaaier er over heen crossen. Locatie In de campagne van het dorpje Perpezac le Blanc en daarmee in het zuidwesten van de Corrèze, het zuidelijkste departement van de centraal in Fr. gelegen regio Limousin wat vandaag de dag weer onderdeel is van de Aquitaine. 2 min. van het dorp zelf met vers brood, krant en restaurant, 5 min. van Ayen met meer winkels en 10 min van Objat met alle winkels. Brive als grote stad op 20 min. en 30 min. van vliegveld Brive. Op de snelwegen A20 en A89 bent u binnen 10 min. Indeling huis Het huis is dus eigenlijk een grote platte bungalow met alle ruimtes op de begane grond. Royale woon/eetkamer ( 45 m² ) met een terras op het Noord/Oosten en een op het Zuiden. Halfopen ruime keuken ( 18 m² ) met veel kast/la-ruimte en 5 m. werkplek. Plus grote storage van 6 m². Keuken is volledig ingericht en in prima staat. Aan de Oostkant de master-bedroom ( 12 m² ) met badkamer met douche, wastafel en toilet én een aparte dressing van 5 m². In open aansluiting met de woning, maar ook goed te separeren, woon/werkkamer van 20 m², slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Plus apart toilet. Plus nog een kleine kamer voor berging of slapen. Ook hier weer een terras, nu op het Westen. Het huis is gebouwd in 1993 en verbouwd in 2004. Buitenmuren zowel als dak zijn van 30 cm dikke siporex ( gasbeton ) panelen. Daardoor al enorme isolatie naast het vegetatieve dak ! Plus natuurlijk dubbel glas. De verwarming is middels elektrische radiatoren. Buiten Drie terrassen dus en daarmee de hele dag zon dus maar ook volop beschutting. En grandioze uitzichten ! Verder een ruime parkeerplaats en de grondoppervlakte van het perceel is 1000 m² Zwembad en tennisbaan Het huis maakt deel uit van een kleine copropriété. Dit zijn 4 huizen van Nederlandse eigenaren en gezamenlijk hebben zij op 200 meter van het huis een zwembad ( 12 x 6 meter - geen chloor ) en een tennisbaan. Volledig dus het plezier van deze extra’s maar voor slechts een paar honderd euro per jaar !! Onderdeel van het gezamenlijke bezit is nog een stuk bosland met volop hout voor iedereen. Een zorgeloos huis met lage kosten en veel garantie voor genot !!

500 km van Parijs.

Other information

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: