Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

Charmante villa met zwembad, 180 m² woonoppervlak, in een prachtige omgeving met weidse uitzichten over de heuvels en de Pyreneeën, 1 uur ten zuid-westen van Toulouse.

Type of property
Residential
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Department
31 - Haute-Garonne
City
Martisserre
Country
France
Reference number
4865-1272

House for sale in France for:

€ 279.000

De sterke punten van het huis zijn: de prachtige ligging, het uitzicht, de rust, woonkamer van 26m² met grote open haard (insert) en half open keuken, 2de salon/bibliotheek op de 1ste étage, groot zwembad van 5-10 m, een ruimte met jacuzzi ook te gebruiken als atelier, balkon, terassen, dubbele beglazing en centrale verwarming. Het huis is in goede staat en direct bewoonbaar.

 

Begane grond: Hal, woonkamer van 26 m², met grote open haard met insert, aangrenzende half open keuken 11,5 m², slaapkamer 13,8 m², bureau 9 m², badkamer met dubbele wasbak en douche 9 m², wc, grote bergruimte, grote stookruimte met verwarmingsketel. Daarnaast een "winterkamer" 12 m², met jacuzzi en uitzicht over de heuvels ( deze ruimte is ook goed te gebruikene als atelier).

Etage: Grote overloop (18 m²) in gebruik als 2de salon/bibliotheek met deur naar balkon (15 m²), 3 saapkamers waarvan 2 met douche en wastafel, apart toilet,

Tuin/Terrein: Vanuit het zwembad (5-10 m), dat omgeven is door oleander struiken, is een prachtig uitzicht over de velden. Rondom het huis zijn verschillende terrasjes en de tuin is beplant met mooie bomen, o.a. mimosa, kersenbomen, lindebloesembomen, acacia's, notenbomen en berken. Het "tuingedeelte" beslaat ongeveer 3000 m². Het totale terrein beslaat 1,9 ha en is een hellend terrein met bomen en struken, en komt uit op een lager gelegen klein beekje.

Extra's: Een aangebouwde schuur met veel bergruimte. Lager gelegen een grote hangar/garage van 80 m², mogelijk om een campingcar te parkeren (reparatie van de betonnen vloer gewenst).

Uitrusting: Centrale verwarming op olie met radiatoren, overal dubbele beglazing, open haard met insert en luiken in zeer goede staat.

Afstanden: 5  minuten van L'Isle en Dodon, 12 minuten van Lombez en Samatan (met de grootste regionale markt), 1 uur van hartje Toulouse ( musea, theater, winkelen), 3/4 uur van vliegveld Blagnac ( met dagelijkse vluchten Toulouse- Amsterdam), 1 uur van de Pyreneeën met een ongekend mooi wandelgebied), 1,5 uur van het prachtige skigebied St. Lary en op 1,5 uur van de Spaanse grens.

Other information

Habitable surface
180 m2
Terrain
19000 m2
Rooms
6
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Situation
Rural
Type of Heating
Oil-fired Central Heating, Wood
Wastewater
Septic tank
Pool
Yes

Energy consumption

DPE value : 145
Economic residence
energie_schaal
energie_label_waarde
High energy consumption residence
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 33
Low greenhouse gas output
energie_schaal
energie_label_waarde
High greenhouse gas output
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: