Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Bandol - P-0259PO

Type of property
Residential, Commercial, Exclusive
Region
Provence-Alpes-Côte d’Azur
Department
83 - Var
City
Country
France
Reference number
P0259PO-203

House for sale in France for:

€ 2.280.000

Tussen de wijngaarden nabij Bandol gelegen gelijkvloerse provençaalse woning uit 1974 met garage en zwembad op ongeveer 2,2 ha eigen grond. De woning, met een woonoppervlakte van ongeveer 230 m2, bestaat uit twee gedeelten.

Het eerste gedeelte heeft woonkamer van 50 m2 met woonkamer en 2 openslaande deuren naar een terras, keuken met eetgedeelte en openslaande deuren naar terras, bijkeuken, slaapkamer met openslaande deurne naar terras, badkamer, toilet, linnenkamer. Het tweede gedeelte bestaat 3 slaapkamers waarvan een met klein aangelegen vertrek, doucheruimte, toilet, suite met uitzicht op het dorp bestaande uit grote slaapkamer met dressing en doucheruimte met douche en toilet. Staat. Het pand bevindt zich in uitstekende staat. Het is gerenoveerd in de geest van de regio met gebruikmaking van oude materialen en kwaliteitsproducten. De vloeren zijn voorzien van oudgemaakte terra cotta tegels. Er zijn veel kasten. Houtwerk en deuren zijn oud. Zwembad. Zwembad van 12 x 5 m met mozaiek afwerking en zandfilter. Bijgebouwen. Een garage van 50 m2. Situatie. De woning is hoog gelegen temidden van de wijngaarden van de AOC Bandol. Er is een prachtig uitzicht over zee (baai van Coitat), over heuvels en het dorp (180o). Winkels op 3 km, supermarkt op 5 km. Bandol ligt op 15 km. Bouwgrond. Het is mogelijk om een tweede vrijstaande villa ter grootte van 198 m2 en met uitzicht op zee te bouwen. Ook kan de mogelijkheid om 2 kleinere villa's te bouwen bestudeerd worden. Voor meer info bel VieVaFrance - Armelle Hagers-Duval op 0031 615 026 896 of 0031 3432 420 758. Meer objecten op www.vievafrance.com

vrijstaand rand gehucht

Other information

Habitable surface
230 m2
Terrain
22000 m2
Rooms
7
Bedrooms
5

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: