Terug naar de website Website van de schilder

House for sale in France:

To save favorites please log in first.

vakantiehuis met cachet

Type of property
Residential
Region
Auvergne en Rhône-Alpes
Department
03 - Allier
City
commune lenax lieu-dit les sebillots
Country
France
Reference number
8511-1186

House for sale in France for:

€ 235.000

Vakantiehuis( nieuwbouw 2009 met hoge isolatie en comfort) in frans landelijke stijl met cachet in een idillisch landschap gelegen aan een smal landweggetje dat verderop een beekje kruist . woonvertrek , woonkeuken en terrassen  op eerste verdieping  om zodoende te genieten van een prachtig uitzicht op het heggenlandschap.met grote solitaire eikenbomen met koeien en kalveren voor de vleesproduktie . 

Begane grond is totaal leeg (ongeveer 80 vierkantemeter ) en wordt gebruikt voor garage en opslag (mogelijkheid voor het maken van een apartement ) .Op de eerste verdieping entree met ruime hal met toilet .Vanuit de hal via dubble franse deuren naar een ruime l vormige living met vier franse tuindeuren waarvan twee naar het grote terras en twee met franse balcons . De living is voorzien van grote schouw met houtbrander welke het gehele huis kan verwarmen , Via franse deur heeft men vanuit living toegang tot de grote woonkeuken met aanbouwkeuken met inbouw elektr app zoals ceramische kookplaat en oven en inbouw afwasmachine  .Verder aanwezig grote koelkast met apart vriesvak ,magnetron ,miele wasmachine en droger . De woonkeuken is voorzien van dubbele tuindeuren welke toegang geeft tot terras met middag en avondzon (ideaal om te eten in de zomer) vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken waar de miele wasmachine en droger zich bevinden . Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers  . Masterslaapkamer groot /riant met prachtige louis filipe linnenkast , gastenkamer met twee afzonderlijke bedden met meubel ertussen met notenhouten spiegelkast en kleine slaapkamer met"lit bateau "bed en ingebouwde linnenkast . Via overloop heeft men toegang tot een ruime stijlvolle zwart/wit badkamer met vrijstaand bad met telefoondouche ,toilet ,bidet en wastafel . Het terrein is voor ongeveer 2500vierkantemeter tuin en 2500 vierkantemeter weidegrong waar begin gemaakt is met het beplanten met bomen voor het aanleggen van bos . Onder het grote terras bevind zich de houtopslag voor de houtkachel .Onder het kleine terras is ruimte voor de gasbarbeque.

Het huis ligt 1,5 km buiten het gehucht Lenax en 5 km van Le Donjon waar supermarkt en verschillende winkels zijn .Hier is ook dokterspost en verschillende restaurants Op 14 km ligt Lapalisse waar alles aanwezig is zoals grote supermarkten, winkels, dokters ,restaurants en groot chateau . OP 40 km de schitterende stad Vichy met zijn bronnen welke beroemd zijn . Lyon ligt ongeveer op150 km en Clermont ferrand ligt op ongeveer 85 km (luchthaven )

Other information

Habitable surface
160 m2
Terrain
5000 m2
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Situation
Hamlet, Rural
Type of Heating
Electric, Wood
Wastewater
Septic tank
Pool
No

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!
Because buying a house in France is on your mind, these offers may also be of interest to you: