To save favorites please log in first.

Comfortabel, ruim half vrijstaand dorpshuis

Type of property
Residential
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Department
46 - Lot
City
Bellefont-La Rauze
Country
France
Reference number
300729-2394

House for sale in France for:

€ 295.000

Dutch

Verrassend ruim, sfeervol en comfortabel half vrijstaand dorpshuis uit 1860 met tuin en terrassen, gelegen aan de rand van een klein, rustig dorpje. De woning ligt op ca. 350 m van de rivier Le Lot met boothelling/aanlegplaatsen voor jachten en slechts 5 km van historische stadje Cahors. U kunt gemakkelijk naar Cahors fietsen en wandelen. In Cahors zijn winkels/weekmarkten, terrassen, bioscoop, trein-/busstations, veel bezienswaardigheden en een ziekenhuis. De woning ligt aan de rand van Natuurpark Parc Regional des Causes du Quercy en net ten zuiden van de Dordogne. U kunt in deze omgeving wandelen (route Santiago de Compostella), fietsen en watersporten. Bereikbaarheid: binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse en de vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden. Afstand tot Eindhoven 1000 km.

Deze ruime familiewoning (210 m2) met garage/berging (105m2) ligt op een perceel van 5112m2. Het is degelijk gerestaureerd, geïsoleerd/dubbel glas en dient hier en daar nog wat afgewerkt te worden. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering, water, elektra en internet/telefoon. Er zijn 2 houtkachels, 2 waterboilers, leidingen aangelegd voor centrale verwarming, leidingen voor vloerverwarming begane grond en geschikt voor warmte/terugwininstallatie.  

Indeling woning;

Begane grond; Entree/trap naar 1e woonverdieping, bergingen (53m2) en garage (4,35x9,65m), overdekte parkeerplaats onder terras.

U komt via de trap op de 1e verdieping (wonen, tuin en berg) met daar een gezellig terras (7x4m) met dubbele deuren naar de woonkeuken (8,75x4,75m) en dubbele deuren naar de hal met wc, meterkast, deur naar woonkeuken en mogelijkheid voor trap naar kelders.

Links van de woonkeuken is een ruime bijkeuken (4,5x3,5m) met aansluiting voor wasmachine en droger (deze ruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer en er zijn leidingen aanwezig voor een evt te realiseren eigen badkamer op de binnenplaats). Rechts van de keuken gaat u door dubbele deuren naar de grote gezellige woonkamer (9,35x4,40m) met tuindeuren naar de veranda (9x4m) en ruime tuin (180m2), berg en houthok. Mogelijkheid voor jacuzzi/zwembad.

Achter de keuken is het trappenhuis met links een deur naar de binnenplaats (16m2) en rechts een deur naar de berging/tuingereedschap (5m2) en een deur naar de tuin.

Via het grote trappenhuis met bordes en raam komt u op de 2e verdieping. Indeling: een grote overloop met 4 slaapkamers, 3 badkamers en vlizotrap naar de vliering.

Slaapkamer (5x3,80m), twee slaapkamers (3,14x3,55m) en één slaapkamer (4,60x4m) met eigen badkamer (2,30x2,55m) met douche, wastafel en wc. Daarnaast twee aparte badkamers. Badkamer (2,06x1,60m) met douche, wastafel en wc en badkamer (2,10x2,55m) met een wastafel en ligbad en met toegang tot een berging.

Binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse.

De vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden.

Skigebieden Pyreneeën op ongeveer 1,5 uur rijden

Afstand tot Eindhoven 1000 km.

 

Other information

Habitable surface
210 m2
Terrain
5112 m2
Rooms
7
Bedrooms
4
Bathrooms
3
Situation
Village
Type of Heating
Wood
Wastewater
Sewerage
Pool
No

Energy consumption

DPE value : 0
Economic residence
energie_schaal
High energy consumption residence
Not calculated
Energy consumption (main energy source) for heating, hot water and cooling Measurement standard: KWhep/m².year

Greenhouse gas emissions

GES value : 0
Low greenhouse gas output
energie_schaal
High greenhouse gas output
Not calculated
Greenhouse gas emissions (GGS) for heating, hot water and cooling systems Measurement standard: kgeqCO2/m2.year

Meer weten over dit huis?

You might be thinking: I want to buy this house in France? Then ask for more information without any obligation. Please use the information request form on this page. We are happy to help you to realize the purchase of this house!

More information
Interested in buying this house in France? Please ask for more information without any obligations!