Terug naar de website Website van de schilder

Haus zum Verkauf in Frankreich:

Zum Erstellen von Favoriten bitte zuerst einloggen.

Comfortabel, ruim half vrijstaand dorpshuis

Objekttyp
Häuser
Region
Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées
Departement
46 - Lot
Ort
Bellefont-La Rauze
Land
Frankreich
Referenznummer
300729-2394

Haus zu verkaufen in Frankreich für:

€ 295.000

Verrassend ruim, sfeervol en comfortabel half vrijstaand dorpshuis uit 1860 met tuin en terrassen, gelegen aan de rand van een klein, rustig dorpje. De woning ligt op ca. 350 m van de rivier Le Lot met boothelling/aanlegplaatsen voor jachten en slechts 5 km van historische stadje Cahors. U kunt gemakkelijk naar Cahors fietsen en wandelen. In Cahors zijn winkels/weekmarkten, terrassen, bioscoop, trein-/busstations, veel bezienswaardigheden en een ziekenhuis. De woning ligt aan de rand van Natuurpark Parc Regional des Causes du Quercy en net ten zuiden van de Dordogne. U kunt in deze omgeving wandelen (route Santiago de Compostella), fietsen en watersporten. Bereikbaarheid: binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse en de vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden. Afstand tot Eindhoven 1000 km.

Deze ruime familiewoning (210 m2) met garage/berging (105m2) ligt op een perceel van 5112m2. Het is degelijk gerestaureerd, geïsoleerd/dubbel glas en dient hier en daar nog wat afgewerkt te worden. De woning is aangesloten op de gemeentelijke riolering, water, elektra en internet/telefoon. Er zijn 2 houtkachels, 2 waterboilers, leidingen aangelegd voor centrale verwarming, leidingen voor vloerverwarming begane grond en geschikt voor warmte/terugwininstallatie.  

Indeling woning;

Begane grond; Entree/trap naar 1e woonverdieping, bergingen (53m2) en garage (4,35x9,65m), overdekte parkeerplaats onder terras.

U komt via de trap op de 1e verdieping (wonen, tuin en berg) met daar een gezellig terras (7x4m) met dubbele deuren naar de woonkeuken (8,75x4,75m) en dubbele deuren naar de hal met wc, meterkast, deur naar woonkeuken en mogelijkheid voor trap naar kelders.

Links van de woonkeuken is een ruime bijkeuken (4,5x3,5m) met aansluiting voor wasmachine en droger (deze ruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer en er zijn leidingen aanwezig voor een evt te realiseren eigen badkamer op de binnenplaats). Rechts van de keuken gaat u door dubbele deuren naar de grote gezellige woonkamer (9,35x4,40m) met tuindeuren naar de veranda (9x4m) en ruime tuin (180m2), berg en houthok. Mogelijkheid voor jacuzzi/zwembad.

Achter de keuken is het trappenhuis met links een deur naar de binnenplaats (16m2) en rechts een deur naar de berging/tuingereedschap (5m2) en een deur naar de tuin.

Via het grote trappenhuis met bordes en raam komt u op de 2e verdieping. Indeling: een grote overloop met 4 slaapkamers, 3 badkamers en vlizotrap naar de vliering.

Slaapkamer (5x3,80m), twee slaapkamers (3,14x3,55m) en één slaapkamer (4,60x4m) met eigen badkamer (2,30x2,55m) met douche, wastafel en wc. Daarnaast twee aparte badkamers. Badkamer (2,06x1,60m) met douche, wastafel en wc en badkamer (2,10x2,55m) met een wastafel en ligbad en met toegang tot een berging.

Binnen 15 min bent u op de tolweg Parijs Toulouse.

De vliegvelden Blagnac/Toulouse en Bergerac liggen op ongeveer 1 uur rijden.

Skigebieden Pyreneeën op ongeveer 1,5 uur rijden

Afstand tot Eindhoven 1000 km.

 

Weitere Informationen

Wohnfläche
210 m2
Grundstückfläche
5112 m2
Zimmer
7
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Lage
Dorf
Heizung
Holz
Abwasser
Kanalisation
Schwimmbad
Nein

Energieverbauch

DPE Wert : 0
Energieeffiziente Unterkunft
energie_schaal
Unterkunft mit hohem Energieverbrauch
Nicht berechnet
Energieverbrauch (Hauptenergiequelle) für Heizung, Warmwasser und Kühlung Messstandard: kWhEP/m².Jahr

Treibhausgasemissionen

GES Wert : 0
Geringer Treibhausgasausstoß
energie_schaal
Hoher Treibhausgasausstoß
Nicht berechnet
Treibhausgasemissionen für die Heizung, die Warmwassergewinnung und die Kühlung Messstandard: kgeqCO2/m².Jahr

Meer weten over dit huis?

Sie denken: Ich möchte vielleicht dieses Haus in Frankreich kaufen? Dann fragen Sie nach weiteren Informationen, ohne Verpflichtung. Bitte verwenden Sie das Kontaktformular auf dieser Seite. Wir helfen Ihnen gerne, den Kauf dieses hauses zu realisieren!

Weitere Informationen
Sie interessieren sich für dieses Haus in Frankreich? Bitte fragen Sie nach weiteren Informationen ohne Verpflichtungen!
Da der Kauf eines Hauses in Frankreich im Auge ist, können diese Angebote auch für Sie interessant sein: