Terug naar de website Website van de schilder

Haus zum Verkauf in Frankreich:

Zum Erstellen von Favoriten bitte zuerst einloggen.

Zomerhuisje in Centrum en op Loopafstand strand

Objekttyp
Appartments
Region
Provence-Alpes-Côte d’Azur
Departement
83 - Var
Ort
Saint Raphael
Land
Frankreich
Referenznummer
SR-1316

Haus zu verkaufen in Frankreich für:

€ 139.700

In het centrum van het gezellige Saint Raphael gelegen eenvoudig zomerhuisje. Zeer korte loopafstand naar alle voorzieningen, zoals: station, winkels, boulevard, uitgaansgelegenheden en het prachtige zandstrand (op slechts 500 meter afstand gelegen).

Het huisje heeft een besloten tuintje met twee terrassen. Het bestaat uit een hoofdgebouwtje (studio) en twee aangrenzende slaapkamers die door de tuin te bereiken zijn.

Indeling woning: 

Studio/hoofdgebouwtje: Woonkamer. Kitchenette met koelkast/vriesgedeelte, magnetron, twee elektrische kookplaten en een oven. Doucheruimte met een douche, wastafel en apart toilet.

De eerste slaapkamer (via de tuin te bereiken) heeft een oppervlakte van ongeveer 6m² en biedt 1 slaapplaats (of 2, in geval van een stapelbed). De tweede slaapkamer, die aangrenzend aan de eerste slaapkamer ligt, heeft een oppervlakte van ongeveer 9m² en biedt twee slaapplaatsen (momenteel in twee losse bedden).

Het huisje en de bijbehorende tuin zijn zeer gunstig en rustig gelegen, maar wel in het centrum met alles op loopafstand. Voor een vers stokbroodje loopt u gewoon `s ochtends naar de overkant, waar zich ook een grote supermarkt bevindt.

Het tuintje biedt op alle momenten van de dag zon (of, indien gewenst, schaduw door de parasols en pergola). De tuin is voorzien van twee terrassen met tuinverlichting en een simpele buitendouche.

Zeer korte loopafstand naar alle voorzieningen, zoals station, winkels, boulevard, uitgaansgelegenheden en het prachtige zandstrand (op slechts 500 meter afstand gelegen).

Weitere Informationen

Wohnfläche
33 m2
Grundstückfläche
63 m2
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Lage
Dorf
Heizung
Elektrisch

Energieverbauch

DPE Wert : 0
Energieeffiziente Unterkunft
energie_schaal
energie_label_waarde
Unterkunft mit hohem Energieverbrauch
Energieverbrauch (Hauptenergiequelle) für Heizung, Warmwasser und Kühlung Messstandard: kWhEP/m².Jahr

Treibhausgasemissionen

GES Wert : 0
Geringer Treibhausgasausstoß
energie_schaal
Hoher Treibhausgasausstoß
Nicht berechnet
Treibhausgasemissionen für die Heizung, die Warmwassergewinnung und die Kühlung Messstandard: kgeqCO2/m².Jahr

Meer weten over dit huis?

Sie denken: Ich möchte vielleicht dieses Haus in Frankreich kaufen? Dann fragen Sie nach weiteren Informationen, ohne Verpflichtung. Bitte verwenden Sie das Kontaktformular auf dieser Seite. Wir helfen Ihnen gerne, den Kauf dieses hauses zu realisieren!

Weitere Informationen
Sie interessieren sich für dieses Haus in Frankreich? Bitte fragen Sie nach weiteren Informationen ohne Verpflichtungen!
Da der Kauf eines Hauses in Frankreich im Auge ist, können diese Angebote auch für Sie interessant sein: