Terug naar de website Website van de schilder
Zum Erstellen von Favoriten bitte zuerst einloggen.

te koop vakantiedomein met 3 woningen

Objekttyp
Häuser
Region
Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes
Departement
19 - Corrèze
Ort
ayen
Land
Frankreich
Referenznummer
8801-1269

Haus zu verkaufen in Frankreich für:

€ 325.350

Een prachtig geheel met 3 aaneengeschakelde woningen waarvan één voor permanente bewoning en 2 identieke vakantiewoingen met zwembad, parking... op een terrein van 6408 m² met vergezicht.

De hoofdwoning bestaat uit 3 slaapkamers, badkamer, 2 WC, een berging, een buitenkeuken en een overdekte zithoek (begroeit met druiven) met buitensalon.

Beide vakantiewoningen beschikken over een slaapkamer met dubbel bed en een slaapkamer met stapelbed, een badkamer, een slaapbank in de leefruimte en een terras. In totaal zijn er 19 slaapplaatsen in de 3 woningen.

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en alle comfort is aanwezig. Iedere keuken beschikt over een vaatwasser, frigo/diepvries, koffiezet... en iedere woning heeft zijn eigen tuinmeubelen op het terras.

Alle woningen voldoen aan de stengste Franse normen qua isolatie, ventilatie, septique, electriciteit. Alles is in orde en er zijn geen onvoorziene kosten na aankoop. Alles is in perfecte staat en wordt goed onderhouden.

Verder beschikt het geheel over een zwembad, een gemeenschappelijke zithoek, een bar, ping-pong tafel, tafelvoetbal, fietsstalling, speelplein, petanquebaan...

De woningen liggen op een onderhoudsvriendelijk terrein, op een heuvelrug en hebben een eigen private oprit met toegangspoort. Er is een eigen parkeerplaats voor een 5-tal wagens.

Het domein wordt verkocht met alle aanwezige meubelen (7 complete slaapkamers,huisraad, beddengoed, buitensalon, zitmaaier, grasmachine, fietsen, ligstoelen, parasols....)

Bij aankoop van het domein is er geen enkele bijkomende investering nodig om onmiddellijk de volledige exploitatie verder te zetten. Zelfs de reserveringen kunnen worden overgenomen. Voor meer info zie site : www.domainelesandrieux.be

Wegens familiale omstandigheden zijn we genoodzaakt om het domein te verkopen.

Ayen ligt op 700 van de Frans/Belgische grensovergang in Rekkem.

Weitere Informationen

Wohnfläche
180 m2
Grundstückfläche
6408 m2
Zimmer
13
Schlafzimmer
7
Badezimmer
3
Lage
Ländlich
Abwasser
Klärgrube
Schwimmbad
Ja

Energieverbauch

DPE Wert : 0
Energieeffiziente Unterkunft
energie_schaal
Unterkunft mit hohem Energieverbrauch
Nicht berechnet
Energieverbrauch (Hauptenergiequelle) für Heizung, Warmwasser und Kühlung Messstandard: kWhEP/m².Jahr

Treibhausgasemissionen

GES Wert : 0
Geringer Treibhausgasausstoß
energie_schaal
Hoher Treibhausgasausstoß
Nicht berechnet
Treibhausgasemissionen für die Heizung, die Warmwassergewinnung und die Kühlung Messstandard: kgeqCO2/m².Jahr

Meer weten over dit huis?

Sie denken: Ich möchte vielleicht dieses Haus in Frankreich kaufen? Dann fragen Sie nach weiteren Informationen, ohne Verpflichtung. Bitte verwenden Sie das Kontaktformular auf dieser Seite. Wir helfen Ihnen gerne, den Kauf dieses hauses zu realisieren!

Weitere Informationen
Sie interessieren sich für dieses Haus in Frankreich? Bitte fragen Sie nach weiteren Informationen ohne Verpflichtungen!
Da der Kauf eines Hauses in Frankreich im Auge ist, können diese Angebote auch für Sie interessant sein: