Terug naar de website Website van de schilder
Zum Erstellen von Favoriten bitte zuerst einloggen.

Mooie authentieke woonboerderij in het midden van Frankrijk. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD.

Objekttyp
Häuser, Übriges
Region
Centre
Departement
36 - Indre
Ort
Vijon
Land
Frankreich
Referenznummer
1962-829

Haus zu verkaufen in Frankreich für:

€ 199.500

  1. Authentieke woonboerderij met zwembad. Niet ver van 2 grote steden. Geschikt voor permanente bewoning, verhuur en bed and breakfast. Gelegen aan de rand van een klein dorpje met vrij uitzicht over glooiende heuvels, op steenworp afstand van de Limousin.

De boerderij heeft een ruime woonkamer met open haard. De keuken grenst aan de woonkamer en is onlangs gemoderniseerd. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapkamer en grote badkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en deze is bereikbaar met een gietijzeren wenteltrap. Tevens heeft de boerderij een grote grange, geschikt om 2 auto's in te parkeren. 

De stallen zijn nu verbouwd tot chambres d'amis, dus geschikt als gastenverblijf, met een woonkeuken, seperate slaapkamer en badkamer.

De omgeving van Boerderijcamping Fermette in Vijon kent typische kleine keien huisjes die het gebied markeren, kasteeltjes of grote kastelen, wel of niet bekend, staan er in overvloed. De één prachtig gerestaureerd, de ander hopeloos vervallen. Le Berry is rijk aan cultuur en bouwwerken. Het bezit naast de vele kastelen ook tal van basilieken en grote kerken. Een bezoek aan het kasteel van Boussac, Culan of Sarzay is zeker de moeite waard evenals het middeleeuwse dorpje Toulx Saint Croix. Het kasteel van Sarzay was geliefd bij George Sand, de feministe van de 19e eeuw. Zij had veel vrienden zoals Chopin, Balsac en vele anderen die zij regelmatig uitnodigde op haar landhuis in Nohant-Vic. Het is de moeite waard om dit te bezoeken. Er zijn ook vele tuinen waarvan een groot deel momenteel weer in hun oude glorie herstelt worden. De bekendste tuin is Les Jardins de Drulon en bevindt zich in Loye-sur-Arnon.

De boerderij is gelegen op 850 km vanaf Utrecht. Parijs ligt 350 km ten noorden van de boerderij. Dichtsbijzijnde steden la Chatre en Boussac liggen op 24 en 13 km afstand.

Weitere Informationen

Wohnfläche
110 m2
Grundstückfläche
35000 m2
Zimmer
6
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Lage
Ortschaft
Heizung
Elektrisch, Holz
Abwasser
Klärgrube
Schwimmbad
Ja

Energieverbauch

DPE Wert : 0
Energieeffiziente Unterkunft
energie_schaal
Unterkunft mit hohem Energieverbrauch
Nicht berechnet
Energieverbrauch (Hauptenergiequelle) für Heizung, Warmwasser und Kühlung Messstandard: kWhEP/m².Jahr

Treibhausgasemissionen

GES Wert : 0
Geringer Treibhausgasausstoß
energie_schaal
Hoher Treibhausgasausstoß
Nicht berechnet
Treibhausgasemissionen für die Heizung, die Warmwassergewinnung und die Kühlung Messstandard: kgeqCO2/m².Jahr

Meer weten over dit huis?

Sie denken: Ich möchte vielleicht dieses Haus in Frankreich kaufen? Dann fragen Sie nach weiteren Informationen, ohne Verpflichtung. Bitte verwenden Sie das Kontaktformular auf dieser Seite. Wir helfen Ihnen gerne, den Kauf dieses hauses zu realisieren!

Weitere Informationen
Sie interessieren sich für dieses Haus in Frankreich? Bitte fragen Sie nach weiteren Informationen ohne Verpflichtungen!
Da der Kauf eines Hauses in Frankreich im Auge ist, können diese Angebote auch für Sie interessant sein: