Terug naar de website Website van de schilder
Zum Erstellen von Favoriten bitte zuerst einloggen.

Voormalige graanmolen te koop

Objekttyp
Häuser, Übriges
Region
Bourgogne en Franche Comté
Departement
89 - Yonne
Ort
Fulvy
Land
Frankreich
Referenznummer
031257-417

Haus zu verkaufen in Frankreich für:

€ 310.000

Le Moulin de Fulvy is een voormalige graanmolen gebouwd in 1850 en is een groot gebouw van 18 bij 18 mtr met 3 verdiepingen plus kelders. Het staat op 2244 m2 eigen grond. Geschikt voor bewoning, B & B, en met nog veel meer opties voor gebruik.

Het grote huis is grotendeels gerenoveerd met 10 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers met open keuken, een grote eetkamer met keuken en bar, een leeskamer en een garderobekamer. Alles toegankelijk via de ruime hal beneden en boven. Het huis is in gedeeltes (gîtes) op te splitsen. Er is ook nog een gedeelte van 7 extra kamers op de tweede etage om verder te renoveren. Op de bovenste etage zijn grote zolders en onder het huis verschillende kelders voor opslag. 

Zie voor foto,s van de kamers op www.lemoulindefulvy.nl

Momenteel is het huis in gebruik als familiehuis met goedlopende verhuur in de zomer. De voormalige molenaarswoning aan de voorkant van het huis met woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer kan worden afgesloten van de rest van het huis waardoor bij verhuur de eigenaar z'n eigen privéruimte kan hebben.
Verwarmen wordt nu gedaan met losstaande electrische verwarmingselementen. Er is echter voldoende mogelijkheid om middels zonne-energie of hout/palletkachels te gaan verwarmen.
De tuin is aan de achterkant en zijkant gelegen en onder het huis door loopt een beek en aftakking van de rivier de Armancon. Het perceel is volledig vrij gelegen. De originele dependance, 160 m2, bestaat uit een dubbele garage en 2 schuren en is nog in goede staat. Vanuit de achterkant van het huis kom je via een ijzeren trap op het verhoogde terras van 100 m2. De tuin is door de eigenaar nieuw aangelegd en is zeer privé door mooie conifeer-en laurierhagen.

Fulvy is een klein dorpje aan de D905 tussen Tonnerre en Montbard. Het huis ligt net buiten het dorp, geheel vrij. Fulvy heeft een kleine hechte gemeenschap van 170 personen met een paar gezinnen "import", oa. een Engels gezin, onze overburen. Een school, buurtsuper, bakker en slager vind je op 4 km in Ancy-le-Franc. Meer scholen, grote supermarkten, zwembaden etc. zijn er op 20 km in Tonnerre en Montbard. Op 1 km van het huis ligt het Canal de Bourgogne waarlangs het goed fietsen is op de nieuw aangelegde fietspaden.

in Montbard op 20 km afstand is het TGV treinstation dat een goede snelle verbinding met o.a. Parijs en Dijon geeft. Fulvy ligt centraal m.b.t. de mooie Bourgondische steden Dijon, Auxerre en Troyes. En vlakbij goede wijnstreken zoals Chablis en Beaune. De streek heeft verder vele bezienswaardigheden zoals kastelen en abdijen. Hierdoor is het hier niet alleen goed wonen maar zijn er ook vele toeristische mogelijkheden. Een streek in opkomst!

Weitere Informationen

Wohnfläche
450 m2
Grundstückfläche
2244 m2
Zimmer
15
Schlafzimmer
9
Badezimmer
4
Lage
Ländlich
Heizung
Elektrisch
Abwasser
Klärgrube
Schwimmbad
Nein

Energieverbauch

DPE Wert : 0
Energieeffiziente Unterkunft
energie_schaal
energie_label_waarde
Unterkunft mit hohem Energieverbrauch
Energieverbrauch (Hauptenergiequelle) für Heizung, Warmwasser und Kühlung Messstandard: kWhEP/m².Jahr

Treibhausgasemissionen

GES Wert : 0
Geringer Treibhausgasausstoß
energie_schaal
Hoher Treibhausgasausstoß
Nicht berechnet
Treibhausgasemissionen für die Heizung, die Warmwassergewinnung und die Kühlung Messstandard: kgeqCO2/m².Jahr

Meer weten over dit huis?

Sie denken: Ich möchte vielleicht dieses Haus in Frankreich kaufen? Dann fragen Sie nach weiteren Informationen, ohne Verpflichtung. Bitte verwenden Sie das Kontaktformular auf dieser Seite. Wir helfen Ihnen gerne, den Kauf dieses hauses zu realisieren!

Weitere Informationen
Sie interessieren sich für dieses Haus in Frankreich? Bitte fragen Sie nach weiteren Informationen ohne Verpflichtungen!
Da der Kauf eines Hauses in Frankreich im Auge ist, können diese Angebote auch für Sie interessant sein: